Gamerii AMD Radeon luptă pentru Washington DC în Tom Clancy’s The Division 2

Începând de astăzi, gamerii vor putea lupta pentru recucerirea străzilor din Washington DC în Tom Clancy’s The Division 2. Aceștia vor avea parte de o experiență imersivă și incitantă, realizată cu ajutorul graficii Radeon, în parteneriat cu producătorul jocului, Ubisoft.

Oferind suport pentru jocul The Division 2, soluția AMD Radeon Software Adrenalin 2019 Edition oferă cea mai bună performanță pentry gameri, împreună cu un framerate ridicat și funcții deosebite, precum:

Cu bundle-ul de jocuri de la AMD, Raise the Game: Fully Loaded, fanii Radeon vor primi gratuit trei dintre cele mai populare jocuri ale anului 2019 – Resident Evil 2, The Division 2 și Devil May Cry 5 – odată cu achiziționarea unei plăci video AMD Radeon VII, RX Vega sau RX 590, sau a unui PC eligibil care funcționează pe platforma AMD Radeon VII, RX Vega sau RX 590.

Pentru mai multe informații poți accesa articolul de pe blogul AMD, aici, și poți descărca cel mai recent driver AMD de aici. Dă-mi de veste dacă ai întrebări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *