Modulele de memorie Kingston Server Premier DDR4 2933MT/s primesc validare din partea platformei Intel Purley

București, 3 aprilie, 2019 – Kingston Technology Europe Co LLP, unul din liderii mondiali în produse de memorie și soluții de tehnologie a anunțat azi că memoriile Server Premier DDR4-2933 Registered de 32GB, 16GB și 8GB au primit validare din partea platformei Intel Purley, care integrează familia de procesoare scalabile Intel® Xeon® (cunoscută anterior sub numele „Cascade Lake-SP”). Pagina validărilor Intel Purley poate fi găsită aici.

Modulele Kingston Server Premium validate de către platforma Intel Purley sunt proiectate special pentru a maximiza performanțele microarhitecturii server pe 6 canale de la Intel. La 2933 MT/s – frecvența de memorie de generație următoare, suportată de cea mai recentă familie de procesoare Intel, Xeon Scalable – fiecare modul de memorie oferă o lățime de bandă maximă de 23.46 GB/S. Atunci când sunt grupate pentru performanțe pe mai multe canale, acestea oferă o creștere de performanță semnificativă pentru aplicațiile server cu utilizare intensivă a memoriei.

De peste 3 decenii, Kingston este brandul de memorie preferat de consumatori pentru utilizare în centrele de date. Memoriile Server Premium dispun de o listă BOM fixă (Bill of Materials), fiind supuse la teste riguroase, concepute special pentru a elimina din timp defectele din fabrică, înainte ca acestea să fie lansate pe piață. O parte importantă a procesului de testare a produselor este reprezentată de simulările volumelor de lucru ale clienților pe aceleași plăci de bază care pot fi găsite și în centrele de date.

Caracteristicile Server Premier includ:

  • Locked Bill of Materials (BOM)
  • Notificări de 45-90 de zile privind schimbarea pieselor
  • Validare a platformei server
  • Certificare Intel PCSD server
  • Certificarea de lider în producția plăcilor de bază pentru servere
  • Viteză de pornire la DDR4-2400
  • Garanție pe viață
  • Service și suport tehnic de top

„Cele mai recente module de memorie, de 2933MT/s, au fost testate în mod riguros, au fost validate și sunt gata să fie integrate în servere folosind cea mai recentă platformă de la Intel, Xeon Scalable”, a declarant Marco Ziegler, coordonator server DRAM, Kingston EMEA. „Serviciile noastre, calitatea pe care o oferim și longevitatea în industrie fac ca Server Premier să fie marca preferată a OEM-urilor și a centrelor de date de top la nivel mondial. De asemenea, suportul tehnic acordat de către experții noștri îi ajută pe utilizatori să maximizeze performanțele memoriilor centrelor de date.”

Server Premier face parte din gama soluțiilor de memorie de tip enterprise pentru centrele de date. Kingston a lansat recent SSD-urile DC500 Series care implementează o calitate a serviciului strictă pentru a asigura performanțe I/O predictibile, precum și latențe scăzute predictibile de-a lungul sarcinilor de lucru de citire și scriere. DC500 dispune de o protecție end-to-end data path și protecție împotriva penelor de curent, asigurând protecția datelor. Această serie include:

  • DC500R: optimizat pentru aplicații cu citire intensivă precum servere web, infrastructură virtuală desktop, baze de date operaționale și analize în timp real. Cu un scor de anduranță de 0.5 DWPD (drive writes per day), DC500R este disponibil în capacități de stocare de 480GB, 960GB, 1.92TB și 3.84TB.
  • DC500M: optimizat pentru sarcini de lucru mixte în aplicații care se concentrează pe un echilibru între scriere și citire I/O. DC500M are un scor de anduranță de 1.3 DWPD (drive writes per day) și este ideal pentru serverele instalate în rack, centrele de date hyperscale și furnizorii de servicii Cloud. DC500M este disponibil în capacități de stocare de 480GB, 960GB, 1.92TB și 3.84TB.

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com.

Kingston este disponibil în social media:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston              

Despre Kingston Digital Europe Co LLP.

Kingston Digital Europe Co LLP aparține Kingston Technology Company, Inc., cel mai mare producător independent de produse de memorie digitală din lume. Kingston proiectează, produce și distribuie produse de memorie digitală pentru desktopuri, laptopuri, servere, imprimante și produse de memorie Flash pentru computere, camere digitale și dispozitive mobile. Prin intermediul rețelei sale globale de filiale, Kingston are facilități de producție în California, Taiwan, China și reprezentanți de vânzări în Statele Unite, Canada, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, India, Taiwan, China și America Latină. Pentru mai multe informații, sunați la +44 (0) 1932 738888 sau vizitați www.kingston.com.

Kingston și logo-ul Kingston sunt mărci înregistrate ale Kingston Technology Corporation. IronKey este o marcă înregistrată a Kingston Digital, Inc. Toate drepturile rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor. © 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *