ELKO anunta disponibilitatea pentru Romania a solutiilor Axis bazate pe tehnologia Z-Wave Plus®

ELKO_AXIS_zwaveplus

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta lansarea in Romania a sistemului wireless care are in centru camera PTZ de dimensiunea unei palme cu zoom optic 5x si intrari/ iesiri pentru dispozitive wireless, precum senzori si butoane, toate conectate prin tehnologie Z-Wave Plus®.

Camera AXIS M5065 este o camera PTZ discreta, mica, care se potriveste in orice spatiu. Perfecta pentru instalarile de dimensiuni reduse, ofera posibilitatea de a vedea imaginea de ansamblu, dar si toate detaliile importante. Lansata la nivel international in a doua parte a anului trecut, AXIS M5065 este prima camera din lume care ofera conectivitate wireless I/O cu dispozitive Z-Wave Plus®. Acest mod de conectivitate ii permite camerei sa comunice cu pana la sase dispozitive intr-o configuratie de sistem utilizand comenzi On/Off. Costurile de instalare raman la un nivel redus, deoarece nu este necesara o cablare suplimentara, iar dispozitivele, extrem de flexibile, pot fi relocate cu usurinta.

AXIS_m5065

Seria AXIS T834

Seria AXIS T834 permite adaugarea de functionalitati noi solutiei construite fara a fi nevoie de cabluri suplimentare, datorita conectivitatii wireless I/O alaturi de AXIS M5065. Seria cuprinde:

  • AXIS T8341: Senzorul de miscare PIR care detecteaza miscarea ziua si noaptea datorita tehnologiei cu infrarosu; Detector de miscare wireless;
  • AXIS T8342:Senzor wireless pentru usi sau ferestre care permite declansarea unor mesaje de notificare, dar si controlul surselor de iluminare atunci cand usa sau fereastra sunt deschise. Prin comunicarea fara fir cu camera de retea AXIS M5065 PTZ sau cu controlerele Z-Wave Plus® conectate, senzorul de usi sau ferestre poate fi utilizat in solutii de securitate de mici dimensiuni. Conexiunea wireless permite, de asemenea, o instalare foarte simpla, deoarece senzorul poate fi usor montat pe o usa, pe o fereastra sau fiset daca este necesar.
  • AXIS T8343este un buton care transmite alerte, cum ar fi: mesaje de notificare, controlul surselor de iluminare si multe altele. Prin comunicarea fara fir cu camera de retea AXIS M5065 PTZ sau cu controlerele Z-Wave Plus® conectate, butonul de alerta poate fi utilizat in solutii de securitate de dimensiuni reduse. Conectivitatea wireless I/O permite, de asemenea, o instalare flexibila, deoarece comutatorul poate fi usor deplasat si adaptat la nevoile sistemului.
  • AXIS T8344este o priza cu controller On/Off care permite controlul de la distanta al starii pornit/oprit pentru dispozitivele conectate precum corpuri de iluminare sau alte dispozitive electrice, atat timp cat consumul nu este mai mare de 1400 de W.

AXIS_t8341-angle-left

Prin comunicarea fara fir cu camera de retea AXIS M5065 PTZ sau cu controlerele Z-Wave Plus® conectate, priza controlabila de la distanta poate fi folosita in solutii de securitate de mici dimensiuni, oferind doua prize, doar una dintre ele fiind controlabila de la distanta.

Prin comunicare wireless se pot adauga dispozitive din seria AXIS T834 in cadrul sistemului fara a mai fi necesara cablarea. Dispozitivele sunt, de asemenea, usor de sincronizat cu controlerul de sistem, cum este, de exemplu, camera de retea AXIS M5065. Astfel, costurile de instalare raman scazute, iar, fara cablare, este simplu de modificat configuratia hardware, daca va fi necesar.

AXIS_t8342-angle-left

Standardul de securitate S2 si calitatea Axis

Seria T834 utilizeaza securitatea criptata Z-Wave® S2 si este compatibila cu S2-security. Toate dispozitivele sunt testate si validate pentru a raspunde cerintelor de supraveghere fiabile si sigure.

Premiat de Smarty Award, sistemul wireless AXIS M5065 foloseste comunicatia wireless flexibila de la Z-Wave® pentru a conecta dispozitivele de securitate ale sistemului si a declansa o actiune in cazul in care are loc o anumita incalcare a securitatii. Aceasta solutie este disponibila in Romania incepand din luna mai prin canalul de distributie ELKO.

AXIS_t8343-angle-left

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *