Samsung lansează ultimul software pe Galaxy Watch, Gear Sport și Gear S3, cu One UI și noi specificații

Samsung lansează ultimul software pe Galaxy Watch, Gear Sport și Gear S3, cu One UI și noi specificații

Actualizarea software-ului vine cu o interfață mai curată și mai intuitivă, noi specificații de sănătate și fitness și o baterie optimizată

București – 21 mai 2019 – Samsung anunță astăzi lansarea ultimului software pentru Galaxy Watch, Gear Sport și Gear S3. Actualizarea include interfața Samsung One UI, concepută pentru browsing cât mai natural și confortabil, fiind deja disponibilă. Ulitmul update vine cu noi modele de design pentru ceasuri, o optimizare mai bună a bateriei și specificații îmbunătățite pentru monitorizarea sănătății prin aplicația Samsung Health.

Design reîmprospătat

One UI aduce o interfață mai curată și mai simplistă, concepută pentru a elimina distragerile inutile, astfel încât cititul și browsing-ul se vor face mult mai ușor. Grafica actualizată include acum animații luminoase și vibrante care apar atunci când utilizatorul atinge un obiectiv stabilit anterior, astfel încât experiența vizuală devine mai bună. One UI de pe smartwach-uri vine cu o interfață stilizată care se sincronizează cu One UI pe smartphone-urile Galaxy, pentru o experiență unitară pe toate device-urile.

Actualizarea oferă, de asemenea, mai multe setări simplificate, care permit o personalizare mai ușoară și un control mai simplu al device-ului. Interfața actualizată oferă noi setări avansate, inclusiv activarea/dezactivarea Touch wake-up, controlarea setărilor de frecvență/durată din aplicația Daily și activarea/dezactivarea modului Goodnight în funcție de obiceiurile de somn ale utilizatorului.

De asemenea, utilizatorii pot să descarce o gamă largă de noi modele de design pentru ceas, disponibile anterior doar pe Galaxy Watch Active, în Galaxy Store.

Specificații îmbunătățite pentru sănătate și fitness

Cea mai recentă actualizare a software-ului permite utilizatorilor să-și urmărească obiectivele zilnice de fitness mulțumită noilor specificații Samsung Health, pe Galaxy Watch, Gear Sport sau Gear S3. Noile specificații includ:

  • Activități zilnice: Samsung Health afișează acum pe ecran activitățile zilnice la prima accesare a aplicației, oferind o scurtă prezentare a caloriilor zilnice, a mișcărilor și a antrenamentelor zilnice.
  • Urmărirea antrenamentelor: Urmărirea antrenamentului este acum mai ușoară și mai rapidă atât în widget-uri, cât și aplicația Samsung Health, permițându-le utilizatorilor să înceapă cât mai repede antrenamentul. Datele antrenamentelor sunt sincronizate continuu, între ceas și telefonul asociat – păstrând un jurnal de exerciții pe ambele device-uri. Actualizarea include un antrenament suplimentar pentru înot.

 

  • Îmbunătățirea monitorizării sănătății: Actualizarea vine cu o monitorizare mai eficientă a ritmului cardiac cu ajutorul High Heart Rate Alert, avertizând utilizatorul în cazul în care ritmul cardiac depășește nivelul prestabilit. Modul de urmărire a somnului este mai detaliat, indicând utilizatorului durata de somn medie, comparativ cu intervalul standard pentru categoria de vârstă în care se încadrează.

Optimizarea bateriei

Actualizarea aduce și optimizarea bateriei pentru o mai bună performanță și o utilizare îndelungată, închizând în mod automat aplicațiile de fundal și modificând setările care consumă bateria. De asemenea, utilizatorii pot personaliza setările de economisire a bateriei, inclusiv reglarea luminozității și a setărilor de oprire a ecranului, pentru a prelungi durata de viață a bateriei, iar experiența de utilizare să nu fie compromisă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *