Evenimentul “Understanding Human Mind” vine și la București

UHM_facebook-event-header

Secretele minții umane pe înțelesul tuturor, pe 12 și 13 iunie 2019

Pe Loredana Popasav o cunoaștem mai degrabă din lumea publicitarilor români, de unde s-a desprins în urmă cu 7 ani, când s-a mutat la Praga, să-și urmeze calea inimii. O regăsim acum, în 2019, în calitate de trainer transformațional, activist pentru șanse egale și co-fondator al The Human Potențial Academy, un ONG creat la Praga și focusat pe promovarea sănătății mentale, care a organizat o serie de conferințe ce schimbă viața oamenilor în bine: Understanding Human Mind.

Loredana Popasav, ca orice româncă ce dorește ca țării ei să îi fie mai bine, a decis să aducă și acasă o soluție care funcționează. Astfel, pe 12 și 13 iunie 2019, la Hilton Athenée Palace,15 profesioniști internaționali de prestigiu ne vor vorbi despre potențialul nebănuit al minții noastre.

UHM 2018

Loredana Popasav este singura româncă dintre toți speakerii, iar discursurile ei sunt despre Natura comportamentului uman și de ce înțelegerea minții este singura soluție pentru a schimba ceva în bine în lume.

După 3 ediții organizate la Praga în ultimii ani, Loredana argumentează decizia de aduce acest eveniment unic și în România:

 “Pentru că sunt romancă. Și pentru că  am vrut să aduc și în țara mea o soluție care știu că funcționează. O soluție folosită în întreagă lume. Asta știu, asta fac. Evenimentul Understanding Human Mind mi s-a părut o cale potrivită, așa că i-am invitat pe acești 14 reputați profesioniști internaționali care vin din întreaga lume la București să vorbim despre Mintea umană, despre puterea nebănuită a minții noastre și despre simplitatea celor 3 Principii de funcționare a Minții. Mintea noastră functionează mult mai bine decât ne imaginăm. Invătand și realizând principiile fundamentale de funcționare ale ei, oamenii sunt capabili să atingă performanțe extraordinare în domeniul în care doresc, în business, în sport, să producă schimbări semnificative în viețile lor, să invingă stressul și circumstanțele de viată dificile, să își regăsească iubirea, creativitatea, starea de bine și pacea interioară. Despre toate acestea aflăm în cadrul conferinței “Understanding Human Mind” de la Hotel Hilton, pe 12 și 13 iunie 2019, iar bilete cu reducere de 20% pentru cititorii voștri se găsesc aici, folosind codul “uhm”: http://bit.ly/UHMiabilet încheie Loredana Popasav.

LORE 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *