Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza la Bucuresti cea de-a cincea editie a evenimentului sau anual de securitate. Organizat sub deviza ”Combinam tehnologii inteligente cu imaginatia umana”, acesta dezbate tendintele industriei de securitate si provocarile cu care se confrunta acest domeniu.

Axis Communications este recunoscuta la nivel mondial drept compania care a creat prima camera video IP, dar si pentru numeroasele inovatii aduse in domeniul securitatii. In plus, producatorul are deja o traditie indelungata in analizarea tendintelor din piata si a nevoilor utilizatorilor, ca puncte de plecare pentru dezvoltarea de noi solutii. In aceasta viziune se incadreaza si evenimentul anual de securitate organizat de Axis Communications in Romania, eveniment ajuns astazi la cea de-a cincea editie.

Axis Day 2019 pune accentul pe cele mai importante tendinte si provocari identificate in domeniul securitatii si supravegherii video, axandu-se pe elemente precum inteligenta artificiala prin modul de utilizare a algoritmilor in valorificarea imaginilor, solutiile de cloud si edge computing, GDPR si siguranta datelor, securitatea cibernetica, responsabilitatea fata de mediu. Agenda evenimentului are in vedere informarea si pregatirea partenerilor pentru schimbarile si noutatile din domeniul securitatii, astfel incat acestia sa continue sa ofere beneficiarilor cele mai eficiente solutii. Participantii la eveniment vor interactiona cu noile tehnologii Axis, precum cele mai performante camere IP de supraveghere video, solutii audio Axis si 2N. De asemenea, sunt prezente si standuri ale principalilor dezvoltatori de tehnologie cu care colaboreaza Axis, precum Milestone Systems, Genetec, Allied Telesis, UltraVision Consult.

Din partea utilizatorilor finali vor participa in cadrul panel la care participa consultanti de securitate din diferite domenii: Christian Obreja cu experienta in domeniul Sigurantei Nationale, Ionut Manole – consultant de securitate in domeniul industrial si Tiberius Visoiu – seful departamentului de securitate fizica cu experienta in zona bancara si reprezentant al ASIS International.

Invitat special este Yugo Neumorni – Presedintele CIO Council Romania – a carui prezentare este axata pe Inteligenta artificiala si provocarile securitatii cibernetice, cu multe exemple practice, dar si solutii de preventie si combatere a acestora. Participantii au prilejul sa interactioneze in cadrul sesiunilor de networking, iar pe toata durata evenimentului au posibilitatea de a adresa intrebari. Evenimentul reprezinta si o ocazie de a-si face cunoscute nevoile si cerintele in materie de securitate, iar pentru compania Axis de a culege date despre nevoile de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *