Experiența TV îmbogățită de un sistem inteligent generator de atmosferă

Allview propune utilizatorilor o serie de accesorii menite să îmbogățească experiența de vizionare tv.

Sistemul inteligent DreamColor for TV adaugă o nouă dimensiune televizorului, transformându-l într-un generator de atmosferă pentru utilizator, familia și prietenii acestuia. Utilizatorul va pătrunde într-un nou univers și își va îmbogăți experiențele de vizionare, prin amplificarea culorilor care alcătuiesc acțiunea pe care o urmărește.

Sistemul inteligent dispune de o cameră montată în partea superioară a tv-ului, care preia și interpretează imaginea, sistemul generând culori în consonanță, pentru o experiență de vizualizare îmbogățită.

Utilizatorul are la dispoziție o aplicație dedicată prin care care sistemul de led-uri inteligente este setat pe unul dintre modulele: Video, Music și Color, direct din telefon.

Video

Modulul video este special creat pentru a întregi experiența de vizionare, indiferent de ceea ce urmărești la tv. Sistemul DreamColor for TV beneficiază de o cameră externă care preia imaginea care se derulează pe ecran și reinterpretează fiecare secvență în nuanțe care se succed după pattern-ul ales. Utilizatorul poate opta pentru iluminarea totală sau parțială și pentru modul activ sau lent de redare. Efectele create sunt în perfect acord cu secvențele de imagine care se succed și amplifică toate senzațiile trăite în fața televizorului.

Music

Având un microfon integrat, sistemul inteligent de Led-uri, captează sunetul emis de televizor și zgomotul ambiental și îl transpune într-o secvență și într-o culoare selectate de utilizator. Adaptarea ritmică va produce atmosferă adecvată pentru ceea ce rulează, un concert, un videoclip sau orice altă producție a cărei sunet se răsfrânge și în atmosfera din încăpere.

Color

În funcție de ambianța și efectul de vizionare dorite, utilizatorul poate opta pentru varianta Color, care permite menținerea led-urilor activate atât în timpul funcționării televizorului, cât și în afara acesteia. Există posibilitatea de a alege nuanța și intensitatea ei pentru ca în toată încăperea să fie proiectată o atmosferă specială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *