Noi titluri extraordinare disponibile în colecția playstation hitsBucurești, 20 iunie 2019 – Sony Interactive Entertainment anunță noi jocuri disponibile în colecția PlayStation Hits, începând cu 28 iunie 2019. Titlurile includ Horizon Zero Dawn: Complete Edition, Nioh, God of War III Remastered și Friday the 13th: The Game. În ultimele luni, în cadrul PlayStation Hits au fost adăugate, de asemenea, Resident Evil 7 biohazard, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 și multe altele. Întreaga listă a titlurilor este disponibilă aici. În plus, PlayStation va lansa bundle-ul special PlayStation Hits care va conține: PlayStation 4 Jet Black 1 TB Controller wireless Jet Black DUALSHOCK 4 Horizon Zero Dawn Complete Edition The Last of Us Remastered Uncharted 4: A Thief’s End PlayStation Hits este o colecție de peste 30 de jocuri renumite pe PlayStation 4, la prețuri incredibile. De la serii epice care au câștigat premii importante, la colecțiile favorite dedicate întregii familii, PlayStation Hits cuprinde jocurile emblematice pentru PS4, începând de la 99 lei (preț recomandat) și sunt disponibile pe PlayStation Store sau în magazinele partenere din România. Bundle-ul special PlayStation Hits va fi disponibil începând de la 1.699 lei (preț recomandat). Pentru mai multe informații referitoare la jocuri sau pachete speciale, accesați site-ul PlayStation. Despre Sony Interactive Entertainment Sony Interactive Entertainment (SIE) este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo. “PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. “PS4” este marcă înregistrată a aceleiași companii. Blu-ray Disc este marcă înregistrată Blu-ray Disc Association. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

București, 20 iunie 2019 – Sony Interactive Entertainment anunță noi jocuri disponibile în colecția PlayStation Hits, începând cu 28 iunie 2019. Titlurile includ Horizon Zero Dawn: Complete Edition, Nioh, God of War III Remastered și Friday the 13th: The Game. În ultimele luni, în cadrul PlayStation Hits au fost adăugate, de asemenea, Resident Evil 7 biohazard, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 și multe altele. Întreaga listă a titlurilor este disponibilă aici.

În plus, PlayStation va lansa bundle-ul special PlayStation Hits care va conține:

  • PlayStation 4 Jet Black 1 TB
  • Controller wireless Jet Black DUALSHOCK 4
  • Horizon Zero Dawn Complete Edition
  • The Last of Us Remastered
  • Uncharted 4: A Thief’s End

PlayStation Hits este o colecție de peste 30 de jocuri renumite pe PlayStation 4, la prețuri incredibile. De la serii epice care au câștigat premii importante, la colecțiile favorite dedicate întregii familii, PlayStation Hits cuprinde jocurile emblematice pentru PS4, începând de la 99 lei (preț recomandat) și sunt disponibile pe PlayStation Store sau în magazinele partenere din România. Bundle-ul special PlayStation Hits va fi disponibil începând de la 1.699 lei (preț recomandat).

Pentru mai multe informații referitoare la jocuri sau pachete speciale, accesați site-ul PlayStation.

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE) este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

“PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. “PS4” este marcă înregistrată a aceleiași companii. Blu-ray Disc este marcă înregistrată Blu-ray Disc Association. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *