Afaceri serioase cu piesemasiniagricole.ro!

Piesele de tractor sunt o treaba serioasa, mai ales cand veniturile tale depind de munca pe care o depui zilnic. Pentru mine, o defectiune majora a tractorului ma poate costa plata pe o zi de munca. Norocul meu este ca apelez intotdeauna la un magazin cu piese pentru tractor, la preturi foarte bune!

Magazinul se numeste piesemasiniagricole.ro, si este un furnizor foarte bun, mai ales pentru cei care au nevoie de piese tractor noi sau uzate, dar si piese combina sau alte accesorii.

De pe acest site am cumparat de multe ori si nu m-am limitat doar la piese de tractor. De aici am mai cumparat si corp inodator john deere, care este esential pentru a facilita cultivarea recoltelor. Inainte sa stiu de existenta acestui magazin, trebuia sa comand piese din afara Romaniei, iar acest proces dura destul de mult, ca sa numai vorbesc de taxele in plus pe care le plateam la vama.

Tractorul e unul dintre cele mai des folosite utilaje, motiv pentru care intretinerea acestuia e cu atat mai importanta pentru buna sa functionare. Fara tractor nu poti lucra pamantul, in special daca ai o suprafata mare. in consecinta, atunci cand acesta se defecteaza, esti blocat si nu poti lucra pana la repararea defectiunii, iar aceasta inseamna timp, efort si bani pierduti.

Pentru a evita o investitie inutile in tractor, trebuie sa stii sa verifici anumite lucruri pentru a tine mecanicul departe de utilajul tau.

Verifica fluidele in mod regulat

Schimbarea uleiului de motor e cea mai simpla cale de a evita defectiuni majore la tractorul tau. Schimbarea acestuia trebuie facuta conform manualului de utilizare al tractorului sau odata la sase luni.

Protejeaza utilajul

O cale buna de a-ti proteja tractorul este prin a-i gasi un spatiu in care sa il tii atunci cand nu il folosesti, pentru a-l feri de intemperiile vremii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *