ELKO aduce pe piata locala aspiratoarele fara fir Roidmi, companie din grupul Xiaomi

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente, solutii IT si electronice de consum, distribuie in exclusivitate aspiratoarele Roidmi pe piata din Romania. Fondata in anul 2015, Roidmi face parte din ecosistemul Xiaomi, detinand 103 patente si 6 premii de design.

Scopul tehnologiei, indiferent de natura sa, este acela de a sustine societatea, de a-i asigura mai mult confort sau un nivel de securitate superior. Este unul dintre motivele pentru care industria IT s-a bucurat de o evolutie de-a dreptul fulminanta si continua sa se bucure de o atentie deosebita, atat din partea dezvoltatorilor, cat si din partea utilizatorilor. Totodata, exista si domenii tehnologice mai traditionale, unde continua sa fie aduse imbunatatiri si optimizari, astfel incat utilizatorilor sa le fie usurate cat mai mult posibil sarcinile in activitatile de zi cu zi.

2ELKO_ROIDMI_Aspiratoare

ELKO Romania urmareste atent toate noile aparitii si noutatile, in paralel cu monitorizarea cerintelor si necesitatilor din piata, astfel incat sa raspunda cat mai bine nevoilor tuturor categoriilor de utilizatori. Acesta este motivul pentru care compania continua sa adauge noi marci si produse in oferta sa, iar cele mai noi produse care fac parte din portofoliu sunt aspiratoarele produse de Roidmi, parte a grupului Xiaomi, producator cu care ELKO a semnat un contract de distributie in exclusivitate pe piata din Romania. Pe langa performantele foarte bune si eficienta energetica excelenta, la proiectarea aspiratoarelor sale, Roidmi a avut in vedere si furnizarea unui nivel superior de confort in utilizare. Din acest motiv, s-a specializat pe dezvoltarea de aspiratoare verticale fara cablu, care sa le permita utilizatorilor sa efectueze curatenia intr-un timp record si cu minimum de efort.

3ELKO_ROIDMI_Aspiratoare

Echipamentele sunt deosebit de fiabile, cu 100.000 RPM si folosesc perii speciale, care aduna toata murdaria din covoare, fisuri ale podelei sau din saltele inca de la prima aspirare. Mai mult decat atat, este asigurata o operare in conditii de igiena maxima, caci cele patru sisteme de filtrare cu care sunt prevazute asigura o rata de purificare de 99%, indiferent daca este vorba despre par, alergeni sau particule de 0.3µm. Iar pentru un plus de control, anumite modele sunt insotite de o aplicatie pentru dispozitivele mobile, cu ajutorul careia utilizatorul poate verifica diversi parametri ai produsului, precum calitatea filtrelor de aer, gradul de umplere al recipientului, timpul de curatare ramas, distanta parcursa sau chiar numarul de calorii arse.

6ELKO_ROIDMI_Aspiratoare

Noile aspiratoare verticale cu acumulator sunt disponibile in Romania prin intermediul ELKO, printre ele numarandu-se si modelul F8, caracterizat de o putere de 380W, putere maxima de aspirare de 18.500 PA si autonomie de 55 de minute. Pentru cei care au nevoie de mai putina putere, F8E are 300W si 8000 PA, cu autonomie de 40 minute care, in general, este de ajuns pentru curatarea unei locuinte de dimensiuni obisnuite. In ambele cazuri, timpul necesar pentru incarcarea completa a bateriei este de 2.5 ore, iar capacitatea de colectare este de 0.4l.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *