Noua versiune Milestone XProtect 2019 R3: milestone systems introduce suport centralizat pentru cautare

Datorita introducerii suportului centralizat pentru cautare in Milestone XProtect Smart Client, utilizatorii vor putea efectua diverse investigatii mai rapid si intr-un mod mai inteligent decat pana acum.

Odata cu cea mai recenta versiune a solutiei software de management video Milestone XProtect 2019 R3, Milestone Systems adauga cateva functii si capabilitati noi. Printre acestea se numara suportul centralizat pentru cautare, un nou framework pentru drivere, streaming flexibil si management imbunatatit al parolelor pentru echipamente. Prin aceasta actualizare, Milestone Systems isi continua misiunea de a furniza solutii tot mai performante, care sa raspunda cererii tot mai mari de solutii video eficiente.

Suport centralizat pentru cautare

Una dintre principalele caracteristici ale versiunii 2019 R3 este Search – o platforma noua, centralizata, pentru cautare in XProtect Smart Client, care le permite utilizatorilor sa caute tot ce au nevoie intr-un singur loc. Pana acum, utilizatorii erau nevoiti sa efectueze mai multe cautari independente, in functie de informatiile cautate. Acum, datorita noului instrument pentru cautare, utilizatorii pot cauta miscari, alarme, evenimente, marcaje si alte tipuri de date – totul intr-un singur loc, ceea ce face ca investigatiile video sa se desfasoare mai rapid si cu mai eficient. Mai mult, noua functie permite integrare cu solutii partenere si capabilitatile de analiza puse la dispozitie de acestea, prin intermediul unor optiuni de filtrare dedicate. Cu ajutorul anumitor plug-in-uri si dispozitive, criterii de cautare precum depasirea unei linii sau prezenta unui obiect intr-un anumit sector vor fi disponibile direct in tab-ul Search, permitandu-le utilizatorilor sa economiseasca timp pretios si sa fie mai eficienti.

Framework pentru drivere Milestone

Milestone Systems asigura clientilor cel mai extins suport din industrie, acoperind peste 8000 de tipuri de camere si alte echipamente. Iar pentru a permite suportului asigurat de XProtect sa creasca odata cu numarul dispozitivelor disponibile pe piata si pentru a asigura suport pentru noile modele de echipamente, cum sunt cele IoT, Milestone Systems introduce acum Milestone Driver Framework. Framework-ul inclus in Milestone Integration Platform Software Development Kit (SDK) le permite producatorilor, mari sau mici, sa dezvolte propriile drivere, pentru a oferi compatibilitate mai rapida si integrare mai buna, care depaseste capabilitatile ONVIF.

Streaming flexibil – Adaptive streaming

Aceasta noua functie le va permite utilizatorilor sa primeasca de la server fluxuri video la rezolutie mica atunci cand nu este necesara o rezolutie mare, cum se intampla de exemplu la redarea de continut in ferestre mai mici decat ecranul. In acest fel, utilizatorii vor beneficia de o redare mai fluida si de o experienta superioara, cu costuri totale reduse prin diminuarea cerintelor hardware necesare decodarii de continut video la o rezolutie mai mare decat cea necesara si o utilizare mai buna a latimi de banda care ar putea fi folosita pentru alte nevoi ale organizatiei.

Managementul imbunatatit al parolelor dispozitivelor

Noua functie Device Password Management reprezinta o continuare a focusului XProtect pe usurinta in utilizare si securitatea cibernetica imbunatatite in procesul de setare a noilor instalari, la fel precum si pe extinderea celor existente. Aceasta caracteristica le permite administratorilor de sistem ca, pentru anumiti producatori de echipamente, sa administreze parolele dispozitivelor direct din XProtect Management Client. In versiunea 2019 R3, numarul producatorilor de dispozitive suportate a fost dublat si a fost adaugata posibilitatea de a programa schimbari de parole in conformitate cu ritmul organizatiei si politicile de securitate ale acesteia, iar in acest fel procesul de management al parolelor este complet automatizat.

Pentru a afla mai multe despre imbunatatirile si functiile noi introduse de versiunea R3, precum si despre produsele pentru care este disponibila aceasta, vizitati pagina web dedicata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *