F64 Studio te invită la un Black Friday PRO

F64 Studio, cel mai mare magazin de echipamente foto și video din România, a pregătit pentru anul acesta o nouă ediție Black Friday(11-13 Octombrie), dedicată atât profesioniștilor cât și pasionaților de fotografie.

La fel ca multe alte pasiuni, dragostea pentru fotografie este descrisă de mulți dintre cei care îndrăgesc această formă de artă ca un “microb” de care nu se scapă. Asta pentru că nimeni nu își dorește de fapt să renunţe, cel puțin nu odată ce a văzut că își poate folosi spiritul de observație și imaginația pentru a transmite prin fotografie diverse stări emoționale, ce declanșează sentimente puternice în inimile privitorilor. Plecând de la aceste premise, în urmă cu aproape două decenii a luat naștere F64 Studio. Acesta a fost fondat de pasionați pentru pasionați, din dorința de a susține spiritul artistic al fotografilor, prin furnizarea celor mai noi și mai performante echipamente. Prin urmare, nu este de mirare că a devenit rapid un punct de referință atât pentru fotografii profesioniști, cât și pentru începători. Mai mult, misiunea de bază pentru F64 Studio a rămas în toți acești ani neschimbată – aceea de a stimula creația prin susținerea artiștilor – motiv pentru care a decis să dea startul unei ediții Black Friday PRO.

Ajunsă la cea de a șaptea ediție, campania Black Friday PRO va debuta în noaptea de joi spre vineri, 11 octombrie, cu închidere în noaptea de duminică, 13 octombrie, ora 23:59. În toată această perioadă, clienții vor putea achiziționa o multitudine de echipamente și accesorii foto-video cu prețuri reduse, atât în magazinul F64, cât și online, pe pagina www.F64.ro.

Printre vedetele care vor atrage cu siguranță atenția profesioniștilor și pasionaților de fotografie se numără aparatele foto Canon EOS R, Nikon D750, Sony A7 III, Fujifilm X-H1, Olympus OM-D E-M1X și obiectivele compatibile cu acestea(Canon RF 50mm F1.2 USM, Sony 85mm F1.8, Nikon 70mm F2.8, Olympus 25mm F1.2 ED PRO). Nu lipsesc de aici nici carduri de memorie profesionale de la Kingston, SanDisk şi Delkin, echipamentele de iluminat pentru studiouri foto de la Godox și Elinchrom, plus o mulțime de alte accesorii care fac viața fotografilor mult mai ușoară.

Evident, lista produselor participante la eveniment nu se oprește aici. Aceasta include o multitudine de aparate foto DSLR, mirrorless, full-frame și nu numai, drone și camere de acțiune, obiective foto pentru toate monturile disponibile, soluții de iluminare, stabilizatoare, carduri de memorie și multe alte accesorii deosebit de utile fotografilor și videografilor.

Pentru a afla din timp care sunt produsele din oferta Black Friday PRO 2019, cei interesați au posibilitatea de a se abona la newsletter-ul F64, prin accesarea paginii dedicate evenimentului. În plus, organizatorii s-au gândit și la cei cu răbdare limitată, concepând un mecanism prin care aceștia pot beneficia de reduceri și retroactiv. Astfel, pentru toate produsele participante la promoție, care au fost achiziționate în perioada 1-10 octombrie, magazinul va rambursa clienților diferența de preț, sub forma unui cupon valoric. Condițiile complete de participare pot fi consultate pe pagina cu regulamentul campaniei “Cumpără liniștit”.

Pentru o derulare cât mai fluidă a cumpărăturilor, F64 oferă clienţilor câteva mențiuni și recomandări.

  • Verifică dacă ai actualizat datele din contul tău de client (adresă, telefon etc.), pentru a evita întârzierile sau erorile de livrare.
  • Pe durata Black Friday PRO se pot rezerva timp de 24h produsele cu ridicare din magazin.
  • Orice comandă de peste 300 de lei beneficiază de livrare gratuită!

Pentru achiziţia directă din magazin, trebuie să țineţi cont că acesta este deschis în intervalul orar 09:00-21:00 pe data de 11 octombrie și între 09:00-19:00 pe data de 12 octombrie, duminică, pe 13, acesta fiind închis.

Nu in ultimul rând, cei care preferă să plătească eșalonat nu sunt nici ei neglijați, F64 Studio oferind posibilitatea de a achita cumpărăturile în 6, 12, 24 sau 36 rate lunare.

Optimo Card (Master) ING Raiffeisen Bank Garanti Bank BRD Finance Alpha Bank BRD BCR Credit Europe bank BT
36 24 12 12 12 12 6 6 6 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *