A DOUA FAZĂ A PROGRAMULUI RAZER CUSTOMS ADUCE MOUSEMAT-URI ȘI DESIGN-URI ORIGINALE

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Razer Customs, serviciul online disponibil pe pagina Razer.com, cunoscut pentru carcasele personalizate oferite pentru o gamă largă de telefoane mobile, permite de acum personalizarea mouse mat-ului Goliathus cu design-uri alese de utilizatori. În plus, oferta de carcase mobile este extinsă cu modele ce țintesc vârfurile de gamă actuale, dar și cu noi design-uri.

Intrând în faza a doua (Phase Two), Razer Customs oferă acum peste 100 de design-uri în multiple categorii, inclusiv lucrări realizate de artiști și influențatori precum PewDiePie sau Britto. În curând vor deveni disponibile și design-uri inspirate de sporturile electronice.

DE CE:  Ca răspuns la avalanșa de solicitări venite din partea fanilor, Razer a făcut posibilă personalizarea celei mai populare suprafețe de gaming, mouse mat-ul Goliathus, cu oricare dintre design-urile disponibile pe Razer Customs.

Razer continuă să-și extindă portofoliul de parteneri care include deja companii precum Blizzard, Capcom și NCSoft.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:            La lansare, mouse mat-urile personalizate prin serviciul Razer Customs sunt disponibile pe pagina web Razer.com în SUA, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Luxembourg, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia și Marea Britanie.

În curând serviciul va fi disponibil în și mai multe țări.

LINK:  https://www.razer.com/customs/mouse-mats

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *