Carmen Stanciu este noul director general al ELKO Romania

www.VitzmanPhotography.com
www.VitzmanPhotography.com

ELKO a desemnat un nou director general al ELKO Romania, Carmen Stanciu, care a preluat functia la data de 28 noiembrie 2019.

Incepand din data de 28 noiembrie 2019, consiliul de administratie al ELKO Grupa AS a numit-o pe Carmen Stanciu in functia de director general al ELKO Romania.

Carmen Stanciu ii succeda in functia de director general Gabrielei Gheorghe, care s-a alaturat companiei in 2011. Noul director general va avea rolul de a continua directia de dezvoltare strategica si de crestere economica a ELKO Romania.

„Cu o echipa puternica si o viziune clara, vom seta parcursul unui viitor de succes”, a declarat Carmen Stanciu.

In urma cu un an, Carmen Stanciu s-a alaturat ELKO Romania in calitate de director financiar si a devenit rapid unul dintre principalii lideri din cadrul echipei de conducere a ELKO Romania. Inainte de a se alatura ELKO Romania, Carmen a detinut posturi de conducere in diverse industrii.

„Carmen poseda abilitatile manageriale si de conducere necesare pentru a-si indeplini in mod eficient noul rol si a coordona activitatea ELKO Romania pe directia dezvoltarii strategice si a cresterii economice. Carmen si-a dovedit deja cu succes calitatile, aducand departamentul de finante al ELKO Romania la un nou nivel”, a afirmat Svens Dinsdorfs, CEO al ELKO Group, continuand: „Gabriela Gheorghe incepe un nou capitol in viata sa profesionala si paraseste ELKO Romania. Ii uram bun venit in comunitatea ELKO Romania Alumni si ii multumim pentru ultimii opt ani dedicati mentinerii relatiilor cu partenerii nostri si pentru coordonarea echipei”.

Despre ELKO Group

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori IT. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre peste 10 000 de companii, producatori locali de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din diverse sectoare, in 31 de tari din Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2018 s-a ridicat la 1 768 milioane USD (1 497 milioane EUR).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *