Cum sa-ti alegi un partener ideal

Prezenta unui partener de viata este foarte importanta in viata de zi cu zi. Partenerul ideal este acel partener in care te poti increde in orice situatie si care-ti este alaturi si la bine, si la rau. Este un lucru pe care-l auzim destul de frecvent, dar care in acelasi timp este extrem de real.

Pentru cei care se afla in cautarea unui astfel de partener, trebuie sa stiti ca el poate fi oriunde, in lume sau chiar in jurul nostru. Depinde de noi cum il alegem si daca vrem sa-l observam mai devreme sau mai tarziu.

In viata nu banii sunt totul si nici aspectul fizic. Sunt doua aspecte de care multe persoane singuratice tin cont in prezent si care, din pacate, tin partenerii ideali intr-o umbra. Cei care cred ca si-au gasit partenerul ideal tinand cont de aceste principii vor putea realiza in scurt timp ca nu stiu ce e si cum se manifesta fericirea adevarata. Sau iubirea, implinirea.

Atunci cand suntem singuri, desi am incercat in toate modurile posibile sa ne facem auzita aceasta necesitate, trebuie sa ne gandim daca nu cumva procedam gresit intr-un fel. Poate suntem mult prea conservatori si mult prea pretentiosi. Nu vom gasi niciodata perfectiunea absoluta in niciun partener ideal, cel putin nu in viata reala.

Daca si tu esti in cautarea unui partener ideal, iata cateva aspecte de care sa tii cont pentru cat mai multe sanse de reusita.

  1. Nu pune aspectul fizic pe primul loc

Este un aspect extrem de important deoarece mai bine de 70% din populatie pun existenta unui partener pe seama atractiei fizice. Oamenii sunt urati sau frumosi in ansamblul lor. De regula, cei mai putini aspectuosi fizic au o inima mare. Sunt foarte marinimosi, iubitori si grijulii. Aceste persoane cauta de regula o relatie de durata si se implica trup si suflet partenerului lor de viata.

Prea multa frumusete strica, dar nu toti stiu asta. Multi dintre potentialii parteneri extrem de aspectuosi fizic nu au maniere sau au o nota de superficialitate, avand impresia ca-si pot gasi oricand un nou partener. Astfel de persoane vor fi mai putin implicate intr-o relatie serioasa si de durata.

De aceea, aminteste-ti de fiacare data ca frumusetea este trecatoare si ca acesta nu e singurul aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere de la un potential partener. Si banii vin si trec!

  1. Invata sa asculti

Cele mai multe relatii se strica din cauza lipsei de comunicare, a geloziei sau a tradarii. Multi vor sa se impuna intr-o relatie, insa putini sunt cei care asculta.

Invata sa-ti asculti partenerul, prietenii si pe toti cei din jurul tau si vei observa cat de usor iti vei gasi sufletul pereche. Impartasindu-va doleantele si cautand impreuna o cale de rezolvare puteti trece peste orice provocare.

  1. Impliniti-va reciproc fanteziile sexuale

Nu exista partener fara nici macar o fantezie sexuala. Iar atunci cand ai incredere in partenerul de viata si atunci cand satisfactia voastra sexuala pare sa nu mai fie la fel, prezenta unor masturbatoare Fleshlight va poate imbunatati semnificativ necesitatile, la fel ca si zeci de alte accesorii disponibile in acest sex shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *