Panasonic anunță o campanie foarte atractivă pentru clienții săi: Cumpără fără griji – satisfacție garantată!

Produse Panasonic de îngrijire personală, atât pentru bărbați cât și pentru femei, produse de îngrijire orală precum și cele pentru calitatea vieții pot fi achiziționate de la partenerii Panasonic și returnate, conform regulamentului, în situația în care cumpărătorul nu este mulțumit de ele. Persoanele fizice cu vârste de peste 18 ani care cumpără epilatoare, aparate de ras, periuțe de dinți și dușuri bucale, purificatoare și umidificatoare de aer în perioada 01.11.2019 – 31.12.2019 pot testa produsul achiziționat timp de 30 de zile. Dacă nu sunt 100% mulțumiți, cumpărătorii completează toate câmpurile formularului de retur în maximum 30 de zile de la data achiziției. Toate detaliile, inclusiv formularul de retur se găsesc pe website-ul campaniei https://cumparafaragriji.ro/.

”Este o campanie centrată exclusiv pe cumpărător și pe dorințele lui. Și nu în ultimul rând pe dreptul acestuia de a-l returna dacă produsul achiziționat nu corespunde așteptărilor sale. În cei peste 100 de ani de când Panasonic există, consumatorul a fost principalul punct de interes pentru companie și așa va rămâne. Îi așteptăm pe toți cei interesați să participe la campanie pentru a se convinge, în maximum 30 de zile, că au achiziționat exact produsul de care aveau nevoie”, a declarat Eduard Boiștean – Regional Business Director Panasonic România & Bulgaria.

Campania necesită ca participanții să aibă un cont bancar deschis la o bancă prezentă pe teritoriul României. Contravaloarea produsului returnat va fi rambursată prin transfer bancar în termen de 30 de zile lucrătoare de la validarea solicitării.

Magazinele participante sunt: Altex, Auchan, Carrefour, Cel.ro, Domo, emag.ro, evomag.ro, Flanco, ideall.ro, itgalaxy,ro, Media Galaxy, mypanasonic.ro, pcgarage.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *