Ce cadouri de Craciun sa alegi ca sa iti multumesti toti prietenii

Suntem in cea mai “darnica” luna din an. Ne gandim cum sa aducem bucurie in viata celor din jur, cum sa le inseninam ziua prin gesturi blande, bune, lipsite de egoism, dar si cu ce cadouri sa ii surprindem de Craciun. Sunt unele persoane pentru care ideile de cadouri curg garla. Ai o prietena careia stii sigur ca i s-ar potrivi bluza de la magazinul X, setul de creme cu aroma de vanilie, sau acea bratara apple watch pe care o tot admira de cateva saptamani.

Pentru altii, insa, e mai greu sa alegi. Te uiti prin magazine si te gandesti daca ceva din ce e acolo chiar este pe placul lor.

Avand in vedere ca de Craciun cadorisesti intreaga familie si toata gasca de prieteni, iata o lista de cadori care se potriveste (aproape) fiecaruia dintre ei.

Ciorapi pufosi

Iarna, ne imbracam cu o gramada de straturi de haine, sa fim siguri ca nu amortim de frig pe undeva. Astfel, ciorapii pufosi sunt una dintre binecuvantarile acestui anotimp, indiferent daca ii porti cand iesi afara sau doar prin casa.

Iti incalzesc picioarele inghetate si, in plus, arata minunat in pozele de pe Instagram.

Alege modele amuzante, care te duc automat cu gandul la sarbatori. Poti sa cumperi ciorapi cu reni, Mosi Craciuni, globuri, braduti sau cu fel de fel de alte motive de Craciun.

Bratara apple watch

Sigur exista in lista ta de prieteni cel putin o persoana care are un ceas smart de la Apple. Pentru el, poti sa cumperi o bratara apple watch care ofera ceasului un aspect nou sau pur si simplu inlocuieste o curea uzata.

In plus, bratarile metalice sunt elegante si se vor potrivi de minune cu tinuta din seara de Craciun sau Revelion.

Modele sunt destule, asa ca sigur vei gasi ceva care i se potriveste.

Agenda pentru 2020

Fiecare an incepe cu traditionala rezolutie (lista cu lucruri “De facut” in noul an). Este un obicei imprumutat de la americani, dar parca ne place si noua sa ne gandim ce putem face in mod practic pentru a deveni mai buni, fericiti, impliniti decat suntem acum.

Si unde arata mai bine rezolutia de Anul Nou decat intr-o agenda la fel de noua creata special pentru 2020? Poti sa alegi o agenda cu foi veline, sau una organizata pe zile, saptamani si luni in care sa iti treci fiecare obiectiv sau realizare de pe parcursul unul an.

Ce mai astepti? Da o fuga la mall sau arunca o privire pe magazinele online si alege cadouri pentru prietenii si familia ta.

Bratara apple watch gasesti la REDMobile, asa ca poti da startul cumparaturilor direct de pe www.redmobile.com.

Tu cum ii surprinzi pe cei dragi de Craciun?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *