Eurocor te ajuta sa te orientezi in cariera

Pe piata formarii continue de astazi, inca exista multi oameni care au nevoie de o orientare profesionala, de consultanta in alegerea carierei sau cursurilor de studiu potrivite.

Sa alegi o meserie fiindca este la moda sau se plateste bine inseamna sa iti faci singur rau. O meserie o practici in cea mai mare parte din viata, ea te reprezinta si reflecta felul tau de a fi. Nu poate fi profesor un om egoist si lipsit de rabdare, nici medic un om foarte sensibil din fire sau contabil cineva care detesta matematica.

Pentru oamenii nevoiti sa se reinventeze profesional, Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta pune la dispozitie toate instrumentele necesare, incepand cu test de cariera.

Cele 24 de intrebari conduc la descoperirea exacta a profesiei care se potriveste celui care face testul. Raspunsul la testul de mai sus a coincis 100% cu profesia pe care o practic.

Dupa ce testul de cariera este gata, la fel de importante sunt si acele teste de inteligenta pe care si le poate face gratuit oricine doreste.

Eurocor ajuta oamenii sa se autoevalueze si sa aleaga cursul care li se potriveste din lista bogata. Evident ca dupa un test de aptitudini profesionale.

alegerea cursului respectiv se face in cunostinta de cauza si persoana respectiva va alege o profesie care sa o satisfaca in totalitate.

Mai intai, testele respective te ajuta sa te cunosti, apoi arunci o privire pe lista celor mai cerute cursuri si alegi ceea ce consideri ca te va face un om multumit cu munca pe care o presteaza.

Trebuie sa ne castigam cinstit existenta si sa fim activi social, iar pentru acest lucru avem nevoie de o calificare.

Cele mai solicitate cursuri Eurocor sunt: cursurile de limbi straine, de engleza si de germana, cosmetica si machiaj, design interior, design si programare web, contabilitate, psihologie, masaj, terapii naturiste si creatie vestimentara.

In prezent, multe dintre aceste calificari sunt cerute pe piata. Masajul si terapiile naturiste au inceput sa inlocuiasca medicina traditionala, acolo unde este posibil, in cazul unor boli mai usoare, psihologia este foarte necesara in conditiile in care viata este din ce in ce mai stresanta, iar mutarea afacerilor in mediul online creste cererea persoanelor calificate in programare web si design web.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *