Capata un corp frumos cu ajutorul criolipolizei

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este medic-dermatolog-criolipolica-cooltech-slabire-rapida-prin-inghetarea-grasimii-1024x684.jpg

Daca ati constatat ca ati inceput sa capatati forme, ca exista un oarecare surplus de grasime pe corp, atunci este cazul sa incercati criolipoliza. Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuala, care elimina definitiv grasimile in exces prin inghetarea celulelor adipoase. Este solutia cea mai naturala de a pierde centimetrii in talie, distrugand celulele grase din zona dorita, in decurs de cateva zeci de minute. Un astfel de tratament va este propus si de catre clinica celor de la Yiara, locul in care va asteapta o echipa de profesionisti, tanara si cu experienta, gata sa va ofere cele mai eficiente tratamente, de fiecare data. Cu toate stim ca frumusetea, indiferent de varsta pe care o avem, trebuie mentinuta (mai ales daca ne dorim sa ne pastram un aspect mai tanar al pielii, care sa nu ne tradeze varsta).

Cum functioneaza sau ce presupune aceasta procedura? Cu ajutorul a doua aplicatoare speciale, se trateaza zonele dorite printr-o singura sedinta. Fiecare aplicator atrage inauntru tesutul gras, printr-un efect de vacuum incetinind temporar circulatia sangvina, facilitand imediat crioterapia, adica reducerea temperaturii la -8 grade Celsius. Dupa aceasta procedura, are loc procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. Optati pentru o sedinta de criolipoliza Bucuresti, din partea clinicii Yiara, ca sa va bucurati de un corp frumos ‘’sculptat’’, care va atrage toate privirile admirative ale celor din jur.

Specialistii Yiara va recomanda aceasta procedura deoarece este o procedura moderna, non invaziva, nechirurgicala, nedureroasa si sigura. Este o alegere ideala daca vrei sa slabesti natural, sanatos, fara efort si nedureros, deoarece acest tratament este solutia de care ai nevoie pentru a-ti recapata supletea, tineretea, frumusetea, increderea in propria persoana si starea de bine. Pentru mai multe detalii, cautati criolipoliza pret online sau direct pe site-ul Yiara si descoperiti tratamentele corporale care vi se potrivesc cel mai bine, in functie de nevoie sau de preferintele personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *