Noua serie Samsung Galaxy S20 este disponibila pentru precomanda la Vodafone Romania

  • Precomenzile pentru noile modele Galaxy S pot fi inregistrate pana pe 12 martie
  • Seria Samsung Galaxy S20 integreaza tehnologie avansata 5G, inteligenta artificiala si noi solutii hardware si software pentru camerele foto
  • Clientii Vodafone care inregistreaza o precomanda online intre 12 si 14 februarie primesc gratuit un pachet de asigurare Standard

Vodafone Romania a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ si Galaxy S20 Ultra, cele mai noi terminale ale producatorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clientii Vodafone Romania in cateva variante de culoare: Cosmic Grey (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra), Cloud Blue (Galaxy S20, S20+), Cloud Pink (Galaxy S20) si Cosmic Black (Galaxy S20+, S20 Ultra).

Seria Galaxy S20 introduce o noua arthitectura a camerei foto care imbina inteligenta artificiala cu cel mai mare senzor de imagine Samsung pentru o calitate extraordinara a imaginii. Alaturi de camera foto, Galaxy S20 imbunatateste experienta lucrurilor pe care le facem cu ajutorul telefoanelor –  muzica personalizata in functie de fiecare moment al zilei, vizionarea de clipuri, dar si experienta de gaming pe mobil apropiata de cea pe consolele de jocuri.

Seria Galaxy S20 vine echipata cu tehnologie 5G de ultima generatie. Galaxy S20+ si Galaxy S20 Ultra sunt primele dispozitive capabile sa ofere experiente mobile care utilizeaza ambele benzi de frecventa joasa (sub-6, dar si pe cele mai avansate benzi de inalta frecventa mmWave). Seria Galaxy S20 este capabila sa livreze atat experiente non-standalone, cat si standalone 5G.

Camera foto de pe Galaxy S20 ofera rezolutie de top (108MP High Resolution pentru Galaxy S20 Ultra; 64MP High Resolution pentru Galaxy S20 si Galaxy S20+) pentru a scoate in evidenta detalii la o claritate fara precedent. Galaxy S20 vine cu tehnologia de imbinare a pixelilor pe baza de senzori – responsabila pentru pozele excelente in conditii de iluminare slaba.

Clientii Vodafone Romania pot inregistra o precomanda pana pe data de 12 martie in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinele partenerilor si pe www.vodafone.ro. Clientii Vodafone care inregistreaza o precomanda online intre 12 si 14 februarie primesc gratuit un pachet de asigurare Standard valabil 3 luni.

Noua gama de telefoane Galaxy S20 poate fi achizitionata in rate impreuna cu abonamentul 5G RED Infinity 25.

Vodafone Group are operatiuni mobile in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 22 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *