PUTERE DECISIVA. FLUX DE LUCRU MAI RAPID. FIABILITATE DEPLINA. NIKON D6.

NikonD6_001

Bucuresti, 12 februarie 2020: Nikon dezvaluie astazi noul sau DSLR de varf: D6. De la stiri de ultima ora pana la sporturi internationale, acest aparat foto fenomenal cu fotografiere full frame raspunde cerintelor profesionistilor care nu vor sa lase nimic la voia intamplarii.

Cu cel mai puternic sistem AF de la Nikon de pana acum si conexiuni rapide in aparatul foto pentru transfer de imagini in timp real, D6 permite profesionistilor sa creeze si sa furnizeze fara restrictii. Noul motor AF este mai rapid ca niciodata. Un aranjament de 105 senzori de tip cruce, toti selectabili, cu o densitate de 1,6x mai mare decat la D5, duce precizia la un alt nivel. Beneficiati de performante de urmarire exceptionale chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare imaginabile si de achizitia superioara a subiectelor. O gama sporita de modele de Zona AF grup selectabile permite utilizatorilor sa optimizeze configurarea functiei AF pentru orice proiect si sa capteze imagini mai curate din cadrul actiunii.

NikonD6_005

Conexiunile din aparatul foto asigura cele mai mari viteze de transfer din randul modelelor de aparate foto competitive din aceasta clasa si nu slabesc ritmul in timpul fotografierii. Fluxurile de lucru eficientizate ofera mai multe modalitati de a selecta si de a acorda prioritate fotografiilor cheie pentru transfer, avantajandu-i pe fotografi atunci cand fiecare secunda conteaza. Ecranele de inalta rezolutie ale aparatului foto ofera acum vizibilitate si lizibilitate imbunatatite, in timp ce D6 pastreaza corpul robust care a facut din D5 un aparat foto atat de dorit in randul profesionistilor.

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declara: „D6 este un succesor fenomenal al aparatului foto Nikon D5. Pe langa caracteristicile superioare preluate de la predecesorul sau, noul varf de gama de la Nikon vine cu imbunatatiri remarcabile ale functiei AF si cu o conectivitate versatila. Nu puteti controla actiunea, lumina sau mediul. Dar puteti controla aparatul foto D6, acest DSLR fiind capabil sa va ofere fotografii incredibile ale momentelor definitorii – fara greseala.”

Aparatul foto Nikon D6 va fi disponibil in Romania incepand cu luna aprilie 2020.

NikonD6_003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *