Si tu ai nevoie de accesorii smartphone si protectii pentru ecranul acestuia!

Sunt momente cand chiar trebuie sa investesti in accesorii gsm, deoarece acestea sunt unicele produse care iti pot tine telefonul in cele mai bune conditii. Tehnologia din ziua de astazi produce aproape anual modele noi de smartphone si iPhone, lucru pe care ii bucura pe pasionatii de tehnologie. Desi aceste gadget-uri care ne permit sa efectuam multe operatiuni online, inclusiv sensibile operatiuni bancare, sunt avansate aproape ca un desktop de PC, sunt si foarte fragile. Datorita constructiei fine, pentru a fi cat mai confortabile in buzunar sau in geanta, smartphone-urile deseori au nevoie de accesorii care sa le protejeze.

Daca esti interesat in achizitionarea de folii pentru telefoane sau huse telefoane, Etuo.ro este locul perfect. Acest magazin online ofera o gama foarte vasta de produse gsm avand accesorii functionale pentru aproape orice marca de smartphone comercializat in Romania. Cele mai populare produse achizitionate raman husele si carcasele de protectie, deoarece acestea indeplinesc scopul primar de a proteja, dar si de a oferi un plus de stil telefonului. Unele huse si carcase pot fi personalizate cu texte sau imagini, pe cand altele vin deja imprimate cu imagini sau mesaje pozitive.

De asemenea, gama de folii telefoane este a doua cea mai accesata, deoarece, cu siguranta, majoritatea persoanelor au nevoie sa isi mentina display-ul in cele mai bune conditii. Folia de proctectie pentru ecran, din plastic, este foarte eficienta impotriva zgarieturilor, insa nu face ca telefonul sa fie complet imun impotriva loviturilor puternice. Durata de viata a unor asemenea folii este scurta, deoarece tind sa se desprinda foarte usor din cauza faptului ca preiau mult praf din mediu.

Protectiile ecranelor din plastic sunt, fara indoiala, cele mai ieftine de pe piata. Acestea rezista un timp scurt, dar avand in vedere pretul avantajos sunt usor de inlocuit, indiferent de bugetul de care dispui. In functie de preferintele tale in materie de protectie a ecranului, acestea se pot dovedi a fi o solutie foarte buna si rapida.

Folia de protectie din sticla temperata este, fara indoiala, folia protectoare cel mai des folosita de catre noi toti. Acest tip de protectie pentru ecran ofera o eficienta buna la zgarieturi, dar si rezistenta la socuri, motiv pentru care sunt cele mai populare protectii.

In ceea ce priveste curatenia si transparenta, geamurile din sticla vor fi intotdeauna superioare celorlalte. In plus, foliile de sticla explodeaza atunci cand ajung la limita rezistentei lor, oferind ecranului principal al telefonului o protectie in plus. Odata ce folia de sticla este crapata, devine foarte usor sa o indepartezi. Trebuie sa fii atent, deoarece, asa cum sugereaza si numele sau, acestea sunt din sticla si daca nu sunt manipulate cu atentie, te poti taia in cioburi.

Pe pagina magazinului Etuo.ro gasesti cele mai bune accesorii gsm foarte rapid, deoarece interfata site-ului este prietenoasa si usor de folosit. Ca si posesor de smartphone sau iPhone, ai tendinta de a-ti folosi telefonul in orice situatie in care te-ai afla. Pentru a evita miciile accidente precum un ecran zgariat sau parti ciobite din marginile telefonului este indicat sa investeti intr-o husa de protectie care sa iti asigure calitate si un aspect placut al gadget-ului!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *