Pe Autovit.ro poți cumpăra mașini în condiții de siguranță.

autovit-ro-logo-vector

Dealerii auto livrează la domiciliu, se ocupă de acte și aplică reduceri speciale de preț

  • ro lansează campania “#MergemÎnainte” adresată potențialilor cumpărători de pe platformă;
  • Campania se desfășoară în perioada 22 aprilie – 3 mai 2020, cu posibilitatea de prelungire;
  • O parte din dealerii prezenți pe Autovit.ro oferă gratuit o serie de beneficii pentru cumpărători, ca să poată achiziționa în siguranță un autoturism în perioada de restricții impuse de starea de urgență;
  • Sfaturile și recomandările pentru cumpărători pot fi consultate pe o pagină specială Autovit.ro, care poate fi accesată aici;  
  • Pentru vânzători, Autovit.ro a pregătit un materialcare să-i ajute să facă o prezentare video a mașinilor pe care doresc să le tranzacționeze.

Măsuri speciale dedicate utilizatorilor Autovit.ro

Pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor de pe platforma de anunțuri online, Autovit.ro și-a asumat și a implementat o serie de măsuri și recomandări, care să permită vânzarea de mașini noi și second-hand în condiții de siguranță.

Comunicarea rămâne cheia încheierii unei astfel de tranzacții, iar în această perioadă Autovit.ro încurajează desfășurarea acestor activități cu ajutorul tehnologiei:

  • apeluri video pentru vizionări/ verificări de mașini;
  • transmiterea de imagini între vânzător și cumpărător;
  • la postarea unui anunț, în galeria de imagini a fost evidențiată posibilitatea de prezentare video a mașinii;

De asemenea, Autovit.ro oferă o serie de beneficii utilizatorilor platformei pentru a ușura procesul de vânzare-cumpărare:

  • Dublarea duratei anunțurilor, atât pentru persoane fizice, cât și juridice;
  • Pentru dealeri, se prelungește perioada de facturare cu 45 de zile.

În primul rând, Autovit.ro s-a adaptat intern la restricțiile impuse de situația de urgență și a realizat o pagină specială unde utilizatorii pot găsi informații despre schimbările pieței auto și a tranzacțiilor online cu mașini, despre valabilitatea documentelor auto pe perioada stării de urgență, despre susținerea examenelor auto sau despre dezinfectarea corectă a autoturismelor.

De asemenea, pe aceeași pagină există secțiuni dedicate vănzătorilor și cumpărătorilor, persoane fizice, dar și dealerilor auto, unde pot fi găsite informații despre cum să faci o prezentare video a mașinilor care urmează să fie tranzacționate sau despre măsurile și reducerile aplicate pe Autovit.ro.

Campania Autovit.ro – #MergemÎnainte

Autovit.ro lansează campania #MergemÎnainte” adresată potențialilor cumpărători, care se desfășoară în perioada 22 aprilie – 3 mai 2020, cu posibilitatea de prelungire. Aceasta se adresează cumpărătorilor Autovit.ro, care vor să își cumpere o mașină în perioada următoare. O parte din dealerii prezenți pe platforma Autovit.ro oferă gratuit o serie de beneficii care vor ajuta cumpărătorul să poată achiziționa în siguranță un autoturism, în perioada de restricții impuse de starea de urgență.

Beneficiile oferite de dealerii de pe platforma online Autovit.ro:

  • Asistență la întocmirea actelor. Dealerii se vor ocupa de gestiunea actelor (RAR, înmatriculări) și de procedurile necesare în procesul de vânzare;
  • Mașini cu garanție inclusă;
  • Prezentarea video a mașinii. Dealerii vor pregăti o prezentare video pentru cumpărătorii care vor solicita mai multe detalii despre mașină, în termen de maxim 2 ore de la solicitare;
  • Livrarea mașinii la domiciliu în limita a 100 de km – distanța dintre locul unde se află mașina și domiciliul potențialului cumpărător;
  • Mașinile participante în campanie pot fi găsite

„În 2019, românii au înmatriculat peste 400.000 de mașini second hand, dar pentru moment, acest segment de piață traversează o perioadă dificilă în 2020. Totuși, această criză, aduce și câteva oportunități care ar putea să-i avantajeze pe cumpărători. Astfel, mulți dealeri auto ajută prin simplificarea fără precedent a unor etape din procesul de cumpărare, prin oferirea de garanții extinse sau reducerea prețurilor. Industria a fost ajutată și de prevederile introduse prin Ordonanța Militara 8, care specifică explicit că este permisă și deplasarea pentru achiziția de mașini. Cu noua campanie Autovit.ro venim în întâmpinarea acestor măsuri, pentru a ajuta ca tranzacțiile să se întâmple în siguranță. ” – Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *