TP-Link lansează în România primul Range Extender cu tehnologie AX, RE505X, și aduce în casele utilizatorilor noua generație Wi-Fi 6, acum cu acoperire extinsă

 

București, 14 mai  TP-Link lansează în România primul Range Extender Dual-Band Gigabit AX1500 cu tehnologie Wi-Fi 6, RE505X, și aduce în casele utilizatorilor o arie de acoperire extinsă pentru cea mai nouă și rapidă generație Wi-Fi.

Range Extenderul RE505X este echipat cu cea mai recentă tehnologie wireless, Wi-Fi 6, oferind astfel viteze de navigare mai rapide, capacitate mai mare și reducând congestionarea rețelei. Cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 6 elimină lag-ul și zonele fără semnal Wi-Fi și le permite utilizatorilor să se bucure de rețeaua viitorului cu încărcări mai rapide și posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive.

„Modelul RE505X este primul Range Extender cu tehnologie AX lansat în România, un dispozitiv care vine să susțină misiunea TP-Link de inovație în beneficiul consumatorilor. RE505X este un model performant compatibil Wi-Fi 6, care include o serie de tehnologii de top, precum OneMeshTM, MU-MIMO sau Adaptive Path, totul într-un design minimalist și elegant, potrivit pentru orice tip de locuință. Suntem încrezători că, în viitorul apropiat, RE505X va deveni un model foarte popular, pe măsură ce tehnologia AX va fi disponibilă pe un număr din ce în ce mai mare de terminale”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

RE505X – Primul Range Extender din România echipat cu Wi-Fi 6, care oferă acoperire pentru întreaga locuință

Range Extenderul RE505X este compatibil cu orice router Wi-Fi și se conectează fără fir, mărind aria de acoperire a semnalului în toată casa. Modelul RE505X asigură o rată de transfer de 300 Mbps în banda de 2.4GHz și 1200 Mbps în banda de 5GHz și suportă data streaming MU-MIMO, funcție ce ajută dispozitivele să atingă o performanță optimă pentru a eficientiza comunicarea între acestea. Astfel, RE505X oferă o conexiune puternică și o experiență fluidă în orice colț al locuinței, fie că este vorba despre browsing, divertisment sau despre responsabilitățile zilnice de la locul de muncă.

Dotat cu tehnologia OneMeshTM, Range Extenderul RE505X oferă posibilitatea formării unei rețele Mesh unificate pentru întreaga casă, prin conectarea sa la un router compatibil* OneMeshTM. Astfel, semnalul rămâne stabil și precis, fără să fie nevoie ca utilizatorii să se deplaseze prin casă pentru a se bucura de cea mai bună conexiune. Totul, cu un singur nume de rețea.

Tehnologii de top și funcții speciale, într-un design compact și elegant

Range Extenderul RE505X este un dispozitiv minimalist cu un design funcțional și armonios, care integrează o serie de tehnologii și funcții de top, compatibile cu standardul Wi-Fi al viitorului. Funcția Adaptive Path ajută rețeaua să ruleze la viteză maximă, selectând automat calea cea mai rapidă de conectare la router, modul High Speed utilizează ambele benzi Wi-Fi atunci când este nevoie, pentru experiențe memorabile de gaming și streaming HD, iar modul Access Point încorporat permite crearea unui nou punct de acces Wi-Fi pentru a a transforma cu ușurință conexiunea cu fir într-un semnal wireless Dual-Band de mare viteză.

Portul Gigabit Ethernet oferă conexiuni cu fir mai rapide pentru smart TV, calculatoare și console de jocuri, cu viteze în bandă largă de până la 1 Gbps, iar semnalul luminos inteligent ajută la identificarea celei mai bune locații cu semnal Wi-Fi, indicând intensitatea conexiunii în funcție de amplasare.

Administrare simplă, dintr-o singură atingere, prin aplicația TP-Link Tether

Rețeaua Wi-Fi poate fi configurată și administrată rapid, cu ajutorul aplicației intuitive TP-Link Tether, compatibilă cu orice dispozitiv mobil iOS sau Android. Routerele din locuință, la fel ca și Range Extenderele conectate pot fi, astfel, gestionate simplu și rapid, printr-o singură atingere.

Modelul RE505X beneficiază de 3 ani garanție și suport tehnic gratuit în limba română și poate fi achiziționat online începând cu luna mai din magazinele retailerilor parteneri, la un preț recomandat de 399 RON.

Prezentare și configurare range extender RE505Xhttps://www.youtube.com/watch?v=3aSj-fyTKvY

Descoperă noul standard 802.11ax (Wi-Fi 6): https://www.tp-link.com/ro/wifi6/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *