Compania Axis integreaza solutiile audio in aplicatia de video management AXIS Companion

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat ca va integra gama sa de produse audio si difuzoare de retea in aplicatia de video management AXIS Companion. Aceasta facilitate pune la dispozitie beneficiile utilizarii sistemelor audio in vederea garantarea securitatii si descurajarea incidentelor, oferind totodata si simplitatea in gestionare cu care au fost deja obisnuiti utilizatorii aplicatiei AXIS Companion.

Cu ajutorul suportului audio integrat in aplicatia AXIS Companion, utilizatorii vor putea adauga sistemului existent difuzoare de retea prin simpla apasare a unui buton. Aplicatia AXIS Companion permite accesarea de la distanta a camerelor video si difuzoarelor de retea prin intermediul unei aplicatii pentru mobil sau computer, care poate trimite notificari catre utilizatorii platformei in cazul producerii unui incident. Caracteristica audio le permite utilizatorilor sa reactioneze imediat la orice situatie suspecta prin difuzarea in timp real a unui anunt folosind aplicatia, ceea ce va descuraja posibilii intrusi si infractori.

Similar oricarei camere Axis, difuzoarele de retea vor fi listate in portalul Axis Remote System Management, care permite utilizatorilor sa supravegheze toate dispozitivele sistemului. Prin intermediul portalului, se poate realiza repornirea sau actualizarea de la distanta a difuzoarelor si se poate vedea daca vreunul dintre dispozitivele conectate necesita mentenanta. Aceasta combinatie de caracteristici ajuta la reducerea costurilor de suport ale utilizatorilor si sporesc eficienta prin economia de timp rezultata din accesul de la distanta.

Principalele avantaje:

  • Compatibilitate cu toate difuzoarele de retea Axis;
  • Anunturi transmise in direct, de la distanta, prin intermediul aplicatiei;
  • Reducerea infractiunilor datorita descurajarii infractorilor;
  • Usurinta in instalare, gestionare si utilizare.

Aflati mai multe despre AXIS Companion aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *