Philips TV este primul producător premium care integrează tehnologia audio DTS Play-Fi

  • Noi produse Philips wireless multi-room vor fi dezvoltate în parteneriat cu DTS Play-Fi
  • OLED805 a fost anunțat ca fiind primul televizor Philips – și primul televizor oferit de un brand premium – care va folosi DTS Play-Fi
  • Toate modelele din 2020 vor dispune de tehnologia DTS Play-Fi
  • Modelele Philips Android TV din 2019 vor primi update-uri de firmware over-the-air pentru a beneficia de tehnologia DTS Play-Fi în a doua jumătate a anului 2020
  • Sistemul va fi extins pentru a include soundbar-urile și alte sisteme audio wireless în a doua jumătate a anului 2020

Amsterdam, 24 iunie 2020 – TP Vision va lansa noi produse Philips TV și Audio care se vor conecta wireless și vor lucra împreună cu ajutorul tehnologiei DTS Play-Fi.

DTS Play-Fi este o platformă wireless pentru management-ul sistemelor de sunet de acasă care funcționează cu ajutorul unei aplicații ce oferă streaming audio de înaltă rezoluție și o acuratețe cu o latentă de sub o milisecundă. Produsele compatibile, inclusiv televizoarele, dispozitivele mobile, soundbar-urile și sistemele audio lucrează in armonie pentru a oferi o experiență completă de divertisment în toată casa.

Modelele de televizoare din noua serie Philips OLED805 vor fi primele din partea unui producator premium care vor beneficia de DTS Play-Fi.

Compania va începe să se extindă în acest prim pas spre construirea unei platforme complete de conectivitate wireless, prin includerea DTS Play-Fi în toate televizoarele Philips cu Android din 2020, urmând și ca seria 2019 să beneficieze de tehnologie prin update-uri de firmware over-the-air în a doua jumătate a anului 2020

TP Vision va lansa, de asemenea, o nouă gamă de soundbar-uri și boxe wireless echipate cu DTS Play-Fi în septembrie 2020, pentru a oferi utilizatorilor opțiunea unui sistem audio Philips complet, ușor de utilizat acasă.

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. („TP Vision”) este înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută integral de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți producători de monitoare și televizoare din lume.

TP Vision este un jucator cheie pe piata de electronice pentru consumatorii de divertisment TV și audio. TP Vision se concentrează pe dezvoltarea, fabricarea și comercializarea de televizoare marca Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și țări selectate din Asia-Pacific) și produse audio marca Philips (la nivel global) sub licență înregistrată de Koninklijke Philips NV Combinand marca Philips cu experiența TP Vision în dezvoltare, designul, excelența operațională și amprenta industriei TPV. Credem în crearea de produse care oferă o experiență audio și vizuală superioară pentru consumatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *