HP lansează HP Amplify™, un nou program global destinat partenerilor

HP Inc. a lansat HP Amplify, un nou program global destinat partenerilor din canalul de vânzări, care își propune să contribuie la dezvoltarea acestora și să îi susțină pentru a putea oferi noi experiențe clienților finali. HP Amplify oferă informații și instrumente de colaborare necesare pentru a genera creștere și pentru a ține pasul cu transformările digitale și comportamentul de cumpărare în continuă schimbare al clienților. Pentru partenerii comerciali, noul program va fi disponibil începând cu 1 noiembrie 2020, în timp ce pentru retaileri, tranziția se va face începând cu a doua jumătate a anului 2021.

“Prin integrarea produselor, instrumentelor și resurselor de instruire destinate partenerilor noștri în noul program HP Amplify, ne dorim să simplificăm procesele de cooperare și să le oferim flexibilitatea de a investi în servicii performante și în dezvoltarea capabilităților interne. Astfel, cu cât un partener va investi mai mult, cu atât va fi recompensat mai mult în cadrul programului”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

„Cumpărătorul actual așteaptă experiențe simplificate, automatizate și personalizate. Pentru a performa în acest mediu volatil – în care datele sunt noua monedă – trebuie să ne raportăm la clienții noștri ca indivizi, nu ca piețe pe care activăm”, a adăugat Christoph Schell, HP Chief Commercial Officer. „HP Amplify nu numai că ușurează colaborarea între HP și parteneri, ci le oferă și o perspectivă clară despre cum își pot adapta business-ul la contextul actual și despre cum pot valorifica tendințele, astfel încât să joace un rol central în decizia de cumpărare.”

Clienții și-au schimbat considerabil modul în care analizează și apoi achiziționează soluții de tehnologie, dar și felul în care interacționează cu brandurile, cumpărând mai multe produse și servicii online, prin platformele partenere și marketplace-uri. În același timp, tehnologia și transformarea digitală avansează într-un ritm amețitor, iar modelele de afaceri nu se mai bazează pe simple tranzacții, ci pe relații contractuale.

Pentru industria IT, acest lucru înseamnă că a face lucrurile ca până acum nu mai reprezintă o opțiune. Odată cu introducerea HP Amplify, HP profită de aceste schimbări, oferindu-le partenerilor săi mijloacele pentru a genera creștere și pentru a oferi la rândul lor o experiență satisfăcătoare clienților.

Performanță, dezvoltarea capabilităților și colaborare

HP Amplify se concentrează pe trei piloni: performanță, dezvoltarea capabilităților și colaborare, fiind conceput pentru a permite strategii progresive de piață care se bazează pe o combinație de modele de vânzare tranzacționale, contractuale și hibride.

Performanță

Modelele tradiționale de vânzări, dar și de recompensare a partenerilor au fost îmbunătățite. Noul program HP Amplify va recompensa în continuare partenerii ținând cont de obiective și volum, dar va adăuga și indicatori care vor măsura eforturi strategice ale partenerilor, de la volum, la valoarea medie a vânzărilor și retenția conturilor.

Dezvoltarea capabilităților

Dincolo de veniturile din vânzări, programul HP Amplify îi recompensează pe partenerii care investesc în creșterea capabilităților pentru a rămâne competitivi într-o lume dominată de e-commerce și de experiențe digitale. Astfel, cu cât își vor perfecționa competențelor digitale, de furnizare a serviciilor și a experiențelor e-commerce/omnichannel, cu atât vor avea acces la mai multe beneficii.

Colaborare

Colaborarea dintre HP și partenerii săi este esențială pentru un succes comun. HP Amplify este conceput pentru a transforma informațiile provenite din analiza datelor în perspective care să conducă către noi strategii de business și care să stimuleze inovația. HP va colabora îndeaproape cu partenerii săi pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile digitale, precum automatizarea cotațiilor sau a comenzilor și pentru a-i îndruma să folosească analizele complexe de date în avantajul lor.

Despre HP

HP Inc. creează noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul nostru de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluții și servicii, dezvoltăm experiențe uimitoare. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *