Nu rata Eforie Delivery daca planuiesti sa mergi la mare

Pentru mine, perioada August-Septembrie este cea mai buna pentru a merge la mare. Desi nu toti prietenii reusesc sa isi faca acum timp liber, gasesc mereu pe cineva cu care sa pot merge sau chiar si asa, merg singur, pentru o zi sau doua, numai sa pot vedea marea si sa fac cateva poze la apus sau la rasarit.

Am mers pana acum in mai toate regiunile cunoscute de la noi, de la Vama pana la Mamaia si Eforie, Nord si Sud. Si in fiecare locatie am gasit cate ceva care sa imi atraga atentia. In Eforie Nord i-am gasit de curand pe cei de la Eforie Delivery, unde am mancat cea mai buna pizza Eforie Nord, o Proscitto e Funghi cum nu am mai mancat de ani buni.

Pentru ca a fost prima data, nu am stiut cum se procedeaza si am mers in restaurant de cum l-am vazut. Abia de la angajati am facut rost de site si de un numar de telefon la care sa pot realiza comenzi. M-am bucurat cand mi-au zis ca pot realiza comenzi in fiecare zi, in acelasi interval orar. Pentru ca cine stie, poate ca o sa fiu pe acolo fix Duminica si stim bine ca in weekend nu sunt mereu deschise atat de multe locatii ca si in timpul saptamanii.

Oferta Delivery Eforie Nord este destul de variata, de la pizza si paste pana la burgeri sau salate. Practic, nu este deloc usor sa alegem ceva, pentru ca toate arata atat de bine si pot garanta ca au un gust super, chiar daca eu nu le-am incercat pe toate.

Serviciul de livrare mancare Eforie Nord al restaurantului este foarte bun. Fiecare comanda este realizate pe loc, cu ingrediente proaspete si de calitate, chiar si sosurile pe care le doreste fiecare client. De aceea, este alegerea multor persoane si a multor turisti care frecventeaza aceasta zona.

Si pentru cei care vor ceva clasic, restaurantul Delivery Eforie Nord le pune la dispozitie Meniu Mici cu cartofi prajiti sau meniuri de ceafa de porc, pulpe de pui sau piept de pui, cu cartofi prajiti. Puteti plasa si voi o comanda aici, pe site-ul lor, sau la numarul de telefon.

Indiferent de locul in care am sta in Eforie cat ne aflam in zona sau daca suntem in trecere, merita sa comandam ceva de la cel mai bun restaurant livrare Eforie Nord pentru a ne potoli pofta de foame si totodata pentru a servi ceva cu adevarat gustos si sanatos, la un pret foarte bun.

Nici ofertele celor de aici nu trebuie ratate, precum cea la pizza, 3+1 gratis, perfecta atunci cand suntem intr-un grup mai mare si avem pofta de o pizza buna. Ca si in cazul sortimentelor solo, si la comanda de 3+1 gratis putem personaliza, sa alegem ce ingrediente sa fie sau sa nu fie incluse. Si dupa parerea mea, acesta este un aspect foarte bun pentru ca unele persoane pot fi alergice la anumite ingrediente sau poate ca doar nu le prefera si sunt nevoiti uneori sa aleaga alt sortiment. Dar nu si in acest caz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *