Samsung lansează Galaxy Tab Active3, o nouă tabletă inteligentă construită pentru medii solicitante

galaxy_tab_Active3 (1)

București, România – 28 Septembrie 2020 – Samsung Electronics Co. Ltd. a prezentat astăzi noul Galaxy Tab Active3, o tabletă robustă cu un design inspirat din cel al popularului Tab Active2 pentru a satisface rigoarea forței de muncă mobile, printr-un design elegant, dar în același timp compact. Tab Active3 este conceput pentru a se plia pe modul în care business-urile operează astăzi, cu accent sporit pe îmbunătățirea productivității și a siguranței angajaților. Funcțiile de performanță și productivitate se potrivesc perfect cu provocările întâmpinate de angajații care lucrează pe teren și includ capabilități precum Touch Sensitivity, care vine în ajutorul profesioniștilor care sunt nevoiți să utilizeze mănuși pentru a lucra în siguranță în cele mai dificile medii și condiții.

„Modul în care lumea își desfășoară activitatea se schimbă rapid pe măsură ce ne îndepărtăm de birou și ieșim pe teren. Când am dezvoltat noul Galaxy Tab Active3, am ascultat feedback-ul clienților și al partenerilor noștri și ne-am concentrat pe conceperea unui produs care să faciliteze realizarea task-urilor din medii solicitante de lucru. Galaxy Tab Active3 nu doar că este mai durabil, dar performanțele sale au fost îmbunătățite pentru a suporta cele mai noi aplicații pentru o productivitate la nivel maxim”, a declarat KC Choi, EVP și șeful echipei Global Mobile B2B, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Construit pentru medii dificile

Galaxy Tab Active3 este certificat MIL-STD-810H pentru a gestiona cele mai dificile locuri de muncă din lume, desfășurate în cele mai extreme medii; cu o absorbție a șocurilor îmbunătățită, Tab Active3  este acum capabil să reziste căzăturilor de până la 1,5 metri cu ajutorul unei huse de protecție special concepută, care se regăsește în cutia produsului, fiind rezistent la praf și la apă în baza standardului IP68, oferind astfel o desfășurare de lucru sigură în medii exterioare imprevizibile.

Performanță superioară

Echipat cu puternicul procesor Exynos 9810, 4GB RAM și până la 128GB stocare internă, Tab Active3 are forța necesară de a ține pasul cu business-urile digitale din prezent, Wi-Fi 6 cu MIMO, oferind o conectivitate Wi-Fi super-rapidă pentru viteze mult mai mari de transfer de date.

Bateria de lungă durată, care se poate înlocui, de 5050mAh suportă, de asemenea, încărcarea rapidă prin USB și conectorul POGO pentru o desfășurare a task-urilor eficientă și neîntreruptă de momentul reîncărcării frecvente a bateriei. Iar pentru companiile care folosesc tablete într-o locație fixă, precum magazinele, Tab Active3 permite acum „Modul fără Baterie” pentru alimentarea fără baterie.

Productivitate la nivel următor

Tab Active3 este un centru de productivitate puternic, oferind o experiență similară cu cea a PC-ului indiferent de locația desfășurării mediului de lucru. Samsung Dex este acum disponibil pe Tab Active3, asigurând funcționalitatea printr-un ecran dublu, astfel încât sarcinile să poată fi preluate de oriunde, fie din birou, fie de pe teren.

Funcțiile suplimentare adăugate pe Galaxy Tab Active3:

  • Surprinderea fiecărui amănunt:camera din spate de 13MP oferă o claritate perfectă atât pentru realizarea de fotografii, cât și pentru scanarea documentelor detaliate, în timp ce camera frontală de 5MP este ideală pentru apeluri video sau video conferință.
  • Realitate augmentată:Google ARCore este acum disponibil și permite noi servicii de realitate augmentată, precum instruirea la distanță.
  • Acces rapid:Cheia Activă din partea laterală a dispozitivului permite accesul instantaneu în aplicațiile sau programele utilizate cel mai des; excelent pentru apeluri de urgență, scanare sau Google Push to Talk și multe altele.
  • Pregătit pe industria de retail:Galaxy Tab Active3 este optimizat pentru scanarea codurilor de bare prin intermediul camerei foto, pentru a ajuta retailerii să gestioneze cu ușurință inventarul și să scaneze produsele pentru achiziție. Tab Active 3 acceptă, de asemenea, NFC cu EMV de Nivel 1 pentru plată.
  • Touch Sensitivity:Când este activată în setări, funcția Touch Sensitivity le permite profesioniștilor să continue utilizarea lui Tab Active3 atunci când poartă mănuși. Gata cu timpul petrecut pentru scoaterea și punerea mănușilor.
  • S Pen certificat IP68:Perfect pentru realizarea semnăturilor și gestionarea documentelor complexe atunci când este necesară utilizarea mănușilor, S-Pen-ul fiind, de asemenea, rezistent la apă și praf.

galaxy_tab_active3 (2)

Principala protecție mobilă adusă de Samsung

Samsung se străduiește să le ofere companiilor cele mai bune produse și soluții mobile posibile. Ca parte a acestui angajament, Tab Active3 și smartphone-ul robust XCover Pro vor suporta până la trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android. Tab Active3 este, de asemenea, protejat prin Samsung Knox, platforma noastră de securitate pentru o protecție sporită, precum și actualizări regulate de securitate Android. Samsung Knox poate fi, de asemenea, personalizat de către administratorii IT pentru a gestiona programele și aplicațiile utilizate în întreaga companie; oferind control complet asupra ecosistemului mobil și permițându-le angajaților să se concentreze doar asupra provocărilor de la locul de muncă.

Angajamentul Samsung pentru clienții enterprise este comunicat pentru B2B

Tab Active3 este cel mai recent exemplu pentru angajamentului Samsung de a oferi cea mai bună experiență pentru clienții business-urilor din întreaga lume. Compania se străduiește să ofere soluții inovatoare, venind în ajutorul organizațiile pentru a le facilita un mediu de business lipsit de griji și o siguranță impecabilă asigurată de Samsung.

Acest angajament deschide, de asemenea, calea spre distincții la nivelul întregii piețe. Samsung a fost desemnat recent ca lider în IDC MarketScape pentru dispozitive mobile robuste în întreaga lume, afirmându-se faptul că: „Samsung prezintă o vastă experiență în producerea și proiectarea tehnologiei mobile de ultimă generație ca unul dintre producătorii de dispozitive mobile bine recunoscuți în întreaga lume, extinzându-și punctele forte destinate B2B și întreprinderi pentru a satisface cerințele clienților din categoria robustă. Ofertele lor de dispozitive robuste reduc cu succes diferența dintre dispozitivele ultra-robuste industriale și dispozitivele destinate utilizatorilor casnici, făcându-le suficient de durabile pentru a rezista unui număr divers de medii solicitante, oferind în același timp o experiență familiară și accesibilă pentru utilizatorul final.”

Disponibilitate:

Noul Galaxy Tab Active3 va fi disponibil pe anumite piețe începând de astăzi, inclusiv în Europa și Asia, disponibilitatea extinzându-se și în alte regiuni în perioada următoare.

Pentru mai multe informații despre cele mai recente dispozitive Samsung Samsung, inclusiv specificații, vă rugăm să vizitați news.samsung.com/galaxywww.samsungmobilepress.com or www.samsung.com/galaxy.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Fișă de Specificații:

* Specificații care pot fi modificate fără notificare în prealabil. Specificațiile variază în funcție de piețe / transportatori.

* Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără o notificare în prealabil.

 Galaxy Tab Active3
Display 8.0” WUXGA (1920 x 1200) PLS TFT LCD
Chipset Samsung Exynos 9810
Octa-core 2.7GHz + 1.7GHz
Suport LTE 4G FDD LTE

4G TDD LTE

Memorie 4GB + 64/128GB

microSD până la 1TB

Cameră Spate: 13MP AF + 5.0MP, Flash
Port USB 3.1 Gen 1,  Pin Pogo
Senzori Accelerometru, senzor de amprentă, senzor giroscopic, senzor geomagnetic, senzor Hall, senzor de lumină RGB, senzor de proximitate
Conectivitate wireless Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM

Wi-Fi Direct

OS/UPGRADE Android Q
GPS GPS + Glonass + Beidou +Galileo
Dimensiuni, Greutate 126.8 x 213.8 x 9.9mm, 426g(WiFi) / 429g(LTE)
Capacitatea Bateriei 5050mAh,  Înlocuibilă de către utilizator
OS/UPGRADE Android Q
Durabilitate IP68  Rezistență la apă și praf,
1.5m  Anti-șoc cu husă de protecție în cutie
MIL-STD-810H
Pen S Pen (Certificat IP68)
Securitate Gama Knox

Autentificare biometrică (recunoașterea feței, scaner de amprentă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *