Anvelopa de iarnă Bridgestone Blizzak LM005 este cea mai bună din clasa ei, conform testului ADAC 2020

Bridgestone Blizzak LM005 Winter Tyre

 

  • ADAC, cea mai mare asociație auto din Europa, a acordat anvelopei Blizzak LM005 cea mai bună evaluare dintre toate profilurile din test.
  • Aceasta este cea mai recentă distincție dintre premiile câștigate pentru emblematica anvelopă de iarnă a Bridgestone.
  • Blizzak LM005 este prima anvelopă de iarnă care a obținut eticheta UE „A” la aderența pe teren umed pentru întreaga gamă.

Bridgestone Blizzak LM005 obține cele mai bune note pe teren umed și înscrie cu caracteristicile sale performante echilibrate..

Produsul de top Bridgestone pentru sezonul rece, Blizzak LM005, este câștigătorul testului ADAC 2020 pentru anvelopele de iarnă. Proiectat pentru a oferi șoferilor un control și o siguranță excepționale în condiții dificile, Blizzak LM005 a impresionat în toate condițiile de drum de iarnă prin performanța sa echilibrată, atât pe drumuri uscate, dar și pe cele acoperite de zăpadă și manevrarea pe teren umed.

Cu aceste caracteristici, experții de la ADAC, cea mai mare asociație auto din Europa, au acordat Blizzak LM005 un scor general de 2.0 – cel mai bun rating dintre toate profilurile care au participat la test – și l-au numit câștigător în clasamentul celor 15 profiluri testate.

Tehnologie avansată pentru performanță de încredere

Caracteristicile și performanțele remarcabile ale Blizzak LM005 de la Bridgestone sunt rezultatul celor mai noi tehnologii pentru anvelope.

Anvelopa este produsă din compusul Nano ProTech ™ de la Bridgestone, care are un conținut ridicat de siliciu pentru a menține anvelopa moale la temperaturi scăzute, pentru o tracțiune maximă și pentru a optimiza performanța în condiții de umezeală și zăpadă. De asemenea, a fost proiectată cu un model unic de canelură în zig-zag pentru a îmbunătăți evacuarea apei și pentru a îmbunătăți aderența la drum. Sinergia dintre aceste caracteristici a oferit rezultate excelente, LM005 fiind prima anvelopă de iarnă care a obținut eticheta UE „A” de aderență pe teren umed pentru întreaga gamă.

Rezistența redusă la rulare și consumul de combustibil, precum și zgomotul redus al anvelopelor și al drumului, fac din anvelopa Blizzak LM005 o alegere mai durabilă pentru clienți. Anvelopa eficientă din punct de vedere energetic, nu doar că aduce beneficii șoferului în ceea ce privește kilometrajul și economiile de costuri, dar înseamnă și că sunt emise mai puține emisii. Aceste caracteristici ecologice au fost recunoscute de ADAC, care a acordat Blizzak LM005 calificative excelente pentru rezistența redusă la rulare și consumul de combustibil.

Atenție la nevoile clienților

În timpul dezvoltării Blizzak LM005, Bridgestone a chestionat 20.000 de șoferi din întreaga Europă cu privire la cerințele lor pentru o anvelopă de iarnă premium turistică și provocările cu care se confruntă în utilizarea de zi cu zi. Constatările au fost clare: se așteaptă la o anvelopă care combină un control excelent pe teren umed cu performanțe puternice pe zăpadă și gheață. Blizzak LM005 de la Bridgestone îndeplinește toate aceste cerințe, cu o frânare excelentă pe zăpadă și pe drumuri uscate și umede și a câștigat deja mai multe premii în teste independente în 2019.

Anvelopa Blizzak LM005 de la Bridgestone a fost testată de ADAC pe VW Golf GTI cu echipamente 205/55 R16, dimensiune întâlnită pe multe dintre cele mai populare modele de mașini de pe piață.

Blizzak LM005 este disponibil în prezent în 171 de dimensiuni pentru autoturisme și SUV / 4×4 de la 14 la 22 inci. Tehnologia inovatoare DriveGuard Run Flat de la Bridgestone a fost integrată în 24 de dimensiuni cu cerere ridicată (16-18 inch) ale Blizzak LM005 pentru a contracara deteriorarea bruscă a anvelopelor, permițând vehiculelor să continue să parcurgă până la 80 km la o viteză maximă de 80 km / h. în cazul unei puncții.

Stefano Parisi, Director General Regional și Vicepreședinte al Bridgestone EMIA, Regiunea Sud, a declarat cu privire la ultimul premiu pentru Blizzark LM005: „Suntem foarte mulțumiți de rezultat, mai ales că este recunoscută activitatea excelentei noastre echipe în cercetare și dezvoltare. Rezultatul general și rezultatul testului deosebit de relevant pentru siguranță pe drumurile umede subliniază, de asemenea, feedback-ul foarte pozitiv pe care l-am primit deja de la mulți parteneri comerciali și șoferi cu privire la principala noastră anvelopă de iarnă.

Cu LM005, oferim un produs premium de înaltă performanță, care sprijină în mod fiabil și eficient șoferii în stăpânirea provocărilor zilnice ale traficului rutier de iarnă. Verdictul profesioniștilor din testele ADAC întărește alegerea noastră de a pune accentul strategic pe tehnologie, inovație și durabilitate în dezvoltarea constantă a produselor noastre de bază pentru anvelope.”

Rezultatele complete ale testului ADAC sunt disponibile aici: https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/reifen/winterreifen/205-55-r16/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *