XPG lanseaza modulele de memorie DDR4 GAMMIX D20

XPG, furnizor de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, anunta lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG GAMMIX D20. Avand un design elegant, de culoare neagra, si frecvente de operare de pana la 4133MHz, GAMMIX D20 va ajuta utilizatorii sa isi upgradeze experienta de joc cu stil.

GAMMIX D20 are un radiator impresionant, negru sau gri, pe care gamerii si pasionatii de PC il vor gasi placut. Suprafata sa metalica anodizata si designul elegant evoca o calitate asemanatoare armurii care sugereaza putere si invincibilitate. Utilizatorii care cauta o alternativa la modulele RGB mai stralucitoare vor aprecia GAMMIX D20. Nu numai ca are aspectul unui DDR4 serios, dar are si performantele necesare pentru orice joc, functionand la frecvente de pana la 4133MHz. Utilizatorii pot alege si modele care functioneaza la 3200MHz si 3600MHz.

Pentru a asigura un nivel ridicat de compatibilitate intre platforme, GAMMIX D20 a fost supus unor teste cuprinzatoare de verificare alaturi de o gama larga de placi de baza de la diferite marci si testate pentru a functiona cu cele mai noi platforme AMD si Intel®. Memoriile GAMMIX D20 au compatibilitate completa Intel® XMP 2.0 pentru a beneficia de overclocking fara efort atunci cand sunt instalate pe PC-uri care accepta si XMP 2.0.

Pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa intrati pe www.xpg.com.

Despre XPG – Xtreme Performance Gear

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera produse de inalta performanta gamerilor, profesionistilor si entuziastilor din domeniul tech. Promisiunea XPG este sa dezvolte produse care ajuta utilizatorii sa obtina performante extreme; prin urmare, brandul lucreaza indeaproape cu comunitatea de gaming si esports pentru a obtine cunostinte despre nevoile reale ale utilizatorilor si a le incorpora in hardware-ul sau. Dincolo de performanta, fiecare produs XPG depaseste metodologia riguroasa de testare ADATA A+, care asigura cele mai inalte standarde de stabilitate si fiabilitate. Nu numai ca produsele XPG dezvolta o functionalitate solida si durabilitate, dar se remarca si prin design cu racire de top, care a castigat premii internationale de prestigiu, cum ar fi premiul Good Design Japan. XPG ofera experiente extreme de joc pentru a va oferi moment memorabile in timpul jocurilor.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *