motorola one fusion+ și motorola g9 play – specificații de top la un preț accesibil în oferta Black Friday Altex

 

București, 29 octombrie 2020: Motorola împreună cu retailer-ul electro-IT Altex anunță reduceri semnificative la telefoane odată cu startul campaniei de Black Friday. motorola one fusion+ și motorola g9 play, două dintre dispozitivele motorola care oferă specificații tehnice de top la un preț accesibil, vor fi primele produse motorola listate în campania de Black Friday Altex, care se va întinde pe o perioadă de cinci săptămâni, între 29 octombrie – 2 decembrie, și se va desfășura online pe www.altex.ro, dar și în cele peste 120 de magazine Altex și Media Galaxy din țară.

Pentru utilizatorii care sunt în căutarea unui telefon nou cu specificații de top sau pentru clienții care sunt deja în căutarea celor mai potrivite cadouri de Crăciun, un dispozitiv motorola poate reprezenta alegerea ideală.

motorola one fusion+ este unul dintre telefoanele vedetă din portofoliul brandului. Echipat cu o cameră foto frontală de tip pop-up, telefonul surprinde printr-o experiență Android curată, un sistem de patru camere, cu senzor principal de 64 MP, 6GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare intern, o baterie mare pentru o autonomie de două zile și un display imersiv, fără decupaje, totul la un preț accesibil.

De Black Friday, motorola one fusion+ este disponibil la prețul de 999 lei, în magazinele Altex și pe site-ul www.altex.ro, în perioada 29 octombrie – 02 decembrie.

motorola one fusion+ deține un sistem de camere quad cu senzor principal de 64 MP pentru imagini realiste, la rezoluție mare, cu o sensibilitate la lumina de patru ori mai mare. Lăsând loc display-ului unic și imersiv Total Vision Full HD+ de 6.5” să se întindă dintr-o margine în alta, camera pentru selfie este de tip pop-up. Cu cei 16 MP și cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel și Night Vision, camera frontală surprinde cele mai bune selfie-uri, în orice tip de lumină. Smartphone-ul vine echipat cu un sunet puternic datorită boxelor Hi-Fi și a tehnologiei de vârf. Tonurile joase sunt de patru ori mai bune, sunetul mai curat și claritatea mai mare, chiar și atunci când volumul este la nivelul maxim. În plus, motorola one fusion+ are o baterie de 5000 mAh și procesor Qualcomm® Snapdragon™ 730, echipat cu capabilități AI.

motorola g9 play a fost conceput pentru a oferi experiențe avansate oricărui tip de utilizator, iar această apreciere pornește de la specificațiile tehnice: un procesor de top, un sistem triplu de camere cu senzor principal de 48MP și o baterie puternică de 5000 mAh, ce asigură până la două zile de autonomie.

motorola g9 play este unul dintre primele telefoane din lume echipat cu Qualcomm® Snapdragon™ 662, un chipset foarte rapid pentru ca jocurile și video-urile redate pe telefon să fie fără întrerupere, cu o grafică vie și colorată. În plus, există posibilitatea de a iniția mai multe acțiuni pe telefon fără a întâmpina probleme de decalaj sau întârziere. Fotografiile sunt calitative indiferent de condițiile de luminozitate, datorită camerei principale cu senzor de 48MP și a tehnologiei Quad Pixel cu sensibilitate la lumină de 4X mai mare, a modului Night Vision și a deschiderii largi f/1.7. În plus, motorola g9 play beneficiază de o baterie de 5000 mAh, care permite o utilizare de până la două zile, 64GB spațiu de stocare și un ecran de 6.5-inch Max Vision HD+, cu raport de aspect 20:9.

De Black Friday, motorola moto g9 play este disponibil la prețul de 599 lei în magazinele Altex și pe site-ul www.altex.ro, în perioada 05 noiembrie – 02 decembrie.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Declinare responsabilități

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *