Surprinde poze luminoase și pe timp de noapte cu noul telefon motorola – moto e7

Cel mai nou membru al familiei moto dezvăluie performanțe de top, la un preț accesibil

 Noul moto e7 a fost creat pentru rezultate excelente, fiind echipat cu o cameră remarcabilă, dar și cu un ecran ultra-wide, un procesor performant și o baterie cu autonomie de până la 36 de ore.

Noul moto e7 se remarcă printr-o camera cu senzor de 48MP1 pentru o experiență de fotografiere premium. De asemenea, printre celelalte specificații avansate ale telefonului se află și:

  • Calitatea incredibilă a imaginilor pentru categoria de preț a telefonului
  • Tehnologia Quad Pixel care oferă o sensibilitate de 4 ori mai bună la lumină
  • Modul Night Vision pentru fotografii mai luminoase și mai clare în condiții de luminozitate scăzută
  • Camera dedicată Macro Vision care permite apropierea de 2,5 ori mai mult față de subiect, în comparație cu un obiectiv normal
  • Modul Portret care permite utilizatorilor să adauge un fundal blurat pozelor, pentru un aspect profesional

 

Display-ul de 6,5” MaxVision HD+ al lui moto e7, cu un raport de aspect 20:9, impresionează printr-un ecran generos, ultra-wide, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura mai mult de jocuri și de conținut video.

moto e7 este alimentat cu o baterie de 4.000 mAh, având o autonomie de 36 ore2 la o singură încărcare, iar procesorul octa-core 2.0 GHz îmbunătățește eficiența energetică pentru mai multe ore de lucru și acces la divertisment de pe telefon. În plus, datorită tehnologiei HyperEngine, procesorul permite performanțe îmbunătățite, experiențe de gaming competitive și o mai bună eficiență energetică.

Utilizatorii noului moto e7 se pot bucura de o serie de caracteristici hardware și software premium:

  • Senzor pentru amprentă localizat în spatele telefonului, ce permite deblocarea rapidă, printr-o simplă atingere
  • Un buton dedicat Asistentului Google, amplasat pe partea laterală a dispozitivului, care ajută în găsirea rapidă a răspunsurilor și în utilizarea dispozitivuluidoar prin voce
  • Noul dispozitiv rulează sistemul de operare AndroidTM10, fără aplicații duplicate sau skin-uri incomode de software.

 

Disponibilitate

 

moto e7 este disponibil începând de astăzi în mai multe piețe din Europa, la un preț de €119.99, în trei variante de culoare: Aqua Blue, Mineral Grey și Satin Coral. Dispozitivul va fi în curând disponibil și America de Sud, Asia și Orientul Mijlociu.

Mai multe imagini cu moto e7 pot fi descărcate de aici.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Despre Motorola

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo-ul stilizat M, MOTO și familia MOTO de mărci sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau subsidiarelor acesteia. GOOGLE și ANDROID sunt mărci comerciale ale Google LLC. Fabricat cu tehnologii Dolby sub licență de la Laboratoarele Dolby. Dolby, Dolby Audio și simbolul dublu-D sunt mărci comerciale ale Dolby Laboratories. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. ©2020 Motorola Mobility LLC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *