RAZER ANUNȚĂ URMĂTORUL EVENIMENT DIN CADRUL TURNEULUI MONDIAL DE SPORT ELECTRONIC, RAZER INVITATIONAL, CARE VA AVEA LOC ÎN EUROPA

După edițiile din Asia de Sud-Est și America Latină, următorul Razer Invitational va cuceri Europa cu cele mai mari turnee de Fortnite pentru jucători de toate nivelurile de experiență

 BUCUREȘTI, 26 noiembrie 2020 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat următoarea destinație pentru seria sa globală de competiții de sporturi electronice. Următorul eveniment se va numi Razer Invitational – Europe (RI-Europe) și va fi cel mai mare turneu cu acces liber din categoria sa în Europa.

Ca urmare a succesului răsunător înregistrat de ediția inaugurală a Razer Invitational – SEA organizat în vara acestui an, dar și a pasiunii, respectiv interesului ce au fost stârnite de Razer Invitational – LATAM aflat în plină desfășurare, seria Razer Invitational își continuă turul mondial cu cel mai nou eveniment ce va avea loc în Europa. Concurând în cadrul unor turnee inclusive de Fortnite, jucători de toate nivelurile de experiență, fie ei începători care încearcă pentru prima dată jocul,  jucători pasionați sau chiar veterani, pot câștiga premii în bani și produse hardware, făcând echipă cu unii dintre cei mai renumiți streameri ai regiunii.Screenshot 2020-11-26 131536

“Prin evenimentele Razer Invitational ce au avut loc în Asia de Sud-Est și America Latină, am reunit mii de jucători din 16 țări pentru a concura în turnee cu acces liber, acestea bucurându-se de un răspuns deosebit de entuziast din partea comunității,” a declarat Zuber Mohammed, Chief Marketing Officer al Razer. “Implementarea acestei inițiative și în alte regiuni din lume este un pas natural în evoluția fenomenului și suntem nerăbdători să vedem jucătorii europeni înscriindu-se în ediția Razer Invitational care li se adresează în mod special. Suntem convinși că vor fi vrăjiți de competiție și de șansa de a-și îmbunătăți abilitățile în cadrul unui eveniment de anvergură. Cine știe, poate îi vom descoperi pe următorii Bugha sau Zayt!”

Un concurs major de sporturi electronice pentru toți jucătorii și fanii din Europa

În ultimii ani Europa a înregistrat o creștere exponențială a popularității sporturilor electronice, regiunea oferind lumii unii dintre cei mai buni jucători profesioniști. Cu echipe de jucători locali bine cunoscuți și noi echipe care se fac remarcate pe scena globală datorită rezultatelor de succes, fanii de sporturi electronice au fost martorii unora dintre cele mai memorabile și mai acerbe competiții. A venit momentul ca Razer să ducă la următorul nivel sporturile electronice prin RI-Europe, oferindu-le jucătorilor și comunității un nou turneu, care le va depăși așteptările și se va dovedi mult mai mult decât o simplă competiție de sporturi electronice. Jucători din întreaga Europa se pot înscrie și concura pentru a reprezenta cu mândrie echipa și țara lor într-un eveniment 100% online, prin prezența lor virtuală.

Pentru a fi cât mai accesibile, turneele RI-Europe vor fi disputate în cadrul unuia dintre cele mai populare jocuri de tip battle royale, Fortnite. Razer a decis să ofere suport comunității europene de Fortnite prin cele șase săptămâni de competiții intense, fiecare săptămână incluzând un turneu cu până la 5000 de participanți, cei mai buni fiind răsplătiți cu premii în bani și produse hardware oferite de Razer și co-sponsorii, IntelTM, SeagateTM, respectiv PringlesTM.

RI-Europe va debuta pe 5 decembrie cu un meci demonstrativ ce promite a fi nemilos de distractiv între cei mai populari streameri europeni printre care Krench Royale, Rogalik, Rafa, dar și mulți alții. Pentru a sublinia faptul că turneele din cadrul RI-Europe sunt deschise pentru toată lumea, echipele fiecărui streamer vor fi formate din membrii comunităților proprii de followeri, oferindu-le fanilor șansa de a cuceri gloria alături de preferații lor.

Câștigă urmărind evenimentul

Razer Invitational – Europe îi oferă șansa fiecărui jucător, indiferent de nivelul de experiență, să participe la un eveniment major și să câștige. Dar natura deschisă a RI-Europe nu se oprește la jucători, evenimentul promițând distracție pe cinste și fanilor.

Urmărind în direct meciurile pe canalele Razer de pe YouTubeFacebook și Twitch, spectatorii pot câștiga premii votând pentru MVP (Most Valuable Player), dar și prin participarea la tombole surpriză sau prin înregistrarea de speed runs pe o hartă personalizată, în cadrul unei competiții speciale. Transmisiunile în direct vor putea fi urmărite în limbile engleză, germană, franceză, spaniolă, rusă sau poloneză.

Cei care urmăresc canalele de social media ale Razer vor avea nenumărate șanse de a câștiga premii oferite de Razer, Intel, Segate și Pringles, în cadrul unor concursuri și competiții surpriză ce se întind pe întreaga durată a evenimentului.

Utilizatorii de Twitter și de Instagram pot urmări hashtag-ul #ThisIsEsports pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Înscrierile deschise

Înregistrările pentru RI-Europe încep azi, 26 noiembrie. Cele șase turnee vor avea loc în perioada cuprinsă între 10 decembrie 2020 și 30 ianuarie 2021, la fiecare dintre ele putând să participe până la 5000 de jucători. Fiecare săptămână competițională va fi compusă din trei zile de turneu, cu sesiuni de calificare și de playoff în primele două zile, sâmbetele culminând cu finalele.

Pentru mai multe informații despre Razer Invitational – Europe, despre procesul de înscriere și orarul etapelor de calificare, despre canalele ce merită urmărite și despre unde se pot urmări turneele vizitați pagina oficială RI-Europe sau pagina de Facebook a Team Razer.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *