Telekom Romania anunţă noile telefoane Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra, disponibile la precomandă

Telekom Romania anunță deschiderea precomenzilor pentru cele mai recente dispozitive Samsung de tip flagship, care le permit utilizatorilor să se exprime în felul lor unic, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Astfel, până în data de 28 ianuarie 2021, clienții pot înregistra precomenzi pentru noile telefoane Samsung. Detalii despre modalitatea de efectuare a precomenzii sunt disponibile pe website-ul companiei – www.telekom.ro.

Pentru fiecare precomandă efectuată pentru Galaxy S21+ și Galaxy S21, clienții vor primi cadou căștile Galaxy Buds Live, iar pentru Galaxy S21 Ultra, utilizatorii vor primi căștile Galaxy Buds Pro. Toți cei care precomandă orice smartphone din seria Galaxy S21 vor primi și un Smart Tag cadou, în limita stocurilor disponibile.

Noile smartphone-uri vor putea fi achiziționate din magazinele Telekom, precum și din magazinele partenerilor începând din 29 ianuarie 2021.

Prețurile dispozitivelor, cu TVA inclus, sunt:

Model dispozitiv Preț la liber (lei)
Samsung Galaxy S21 Gray

8 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB memorie internă

4349 lei
Samsung Galaxy S21+ Black

8 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB memorie internă

5349 lei
Samsung Galaxy S21 Ultra Black

12 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB stocare internă

6299 lei

Noua serie de telefoane premium debutează cu un design iconic, care întoarce toate privirile, o cameră epică cu tehnologie pro-grade compatibilă oricărui nivel de abilitate în zona fotografiei și cel mai avansat procesor existent vreodată pe un dispozitiv Galaxy, Octa-Core 5nm 64-bit și sistem de operare Android 11. În același timp, prin noua serie, Samsung introduce, un nou instrument pentru a proteja și monitoriza confidențialitatea, metadatele locației din fotografii putând fi șterse înainte de a le distribui, iar cu noua funcție de Partajare Privată (Private Share) se poate controla cine primește acces la conținutul trimis și cât timp este acesta disponibil.

Galaxy S21 (71.2×151.7×7.9mm, greutate 171g) a fost conceput pentru cei care doresc un design ușor și un display compact de 6,2 inci. Galaxy S21+ (75.6×161.5×7.8mm, greutate 202g) are un afișaj extins de 6,7 inci și o baterie mai mare (4800mAh), perfectă pentru adepții maratoanelor de gaming, dar și pentru binge-watchers, cei care nu vor să rateze niciun episod al serialului preferat.

Ambele telefoane au ecran Dynamic AMOLED 2X, Infinity-O Display inteligent (2400X1800), 421 ppi, respectiv 394 ppi în cazul Galaxy S21, cu o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120Hz, pentru o navigare și o vizualizare mult mai lină, iar noua funcție Eye Comfort Shield reglează automat lumina albastră în funcție de ora din zi, de conținutul vizionat și de ora de culcare.

Galaxy S21 și Galaxy S21+ vin echipate cu o cameră frontală de 10MP Dual Pixel AF, FOV 80° și cameră principală triplă, Ultra Wide 12MP, FF, FOV 120°, Unghi larg: 12MP Dual Pixel AF ȘI 30x Zoom spațial, iar Funcția Snap îmbunătățită cu rezoluție 8K permite obținerea unor imagini clare a materialului video 8K realizat, astfel încât toate acțiunile live sau fotografiile statice să fie la calitatea dorită.

Chiar și în condiții de mișcare rapidă sau accidentată, filmările vor fi netede cu ajutorul funcției video îmbunătățite Super Steady la 60 fps. Noua funcție Director View permite vizualizarea, comutarea și selecția celei mai bune fotografii din galerie. Utilizatorii pot înregistra simultan videoclipuri cu camerele frontale și secundare pentru reacții în timp real cu ajutorul funcției Vlogger View și previzualiza, modifica unghiul, mări sau lărgi imaginea fără a pierde nicio acțiune cu funcția Live Thumbnails.

Galaxy S21 Ultra (75.6×165.1×8.9mm, greutate 229g) vine echipat cu cel mai avansat sistem de camere și cu cel mai inteligent și luminos display produs vreodată de Samsung, ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8 inci. Pentru prima dată, utilizatorii nu mai trebuie să decidă dintre o rată de împrospătare de 120Hz și un display Quad HD +  — pe S21 Ultra, le pot alege pe ambele. Comparativ cu Galaxy S20, S21 Ultra oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare la o lumină maximă de 1.500 nits, cea mai strălucitoare de pe un smartphone Galaxy. Totodată, Galaxy S21 Ultra oferă o durabilitate îmbunătățită datorită Corning® Gorilla® Glass Victus™, cea mai dură sticlă de până acum.

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat sistem de camere, camera frontală AF de detectare a fazelor de 40 MP, FOV 80°, camera de pe spate Ultra Wide: 12MP Dual Pixel AF, FOV 120°, Unghi larg: 108MP AF cu detectare de fază, OIS, F1.8, Zoom spațial 100X, pentru fotografii la aceeași calitate ca a celor realizate într-un studio, în diferite condiții de iluminare și setări, sau pentru înregistrarea și editarea de videoclipuri cu ajutorul unor funcții alimentate de inteligența artificială. Pentru prima dată pe un smartphone Galaxy, se poate fotografia 4K la 60 fps pe toate obiectivele.

Tot pentru prima dată pe un smartphone din seria S, Samsung aduce experiența oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra cu tehnologia Wacom. Utilizatorii pot lua notițe, edita fotografii sau semna documente cu ajutorul S Pen pe Galaxy S21 Ultra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *