ALERTĂ MEDIA: E TIMPUL PENTRU RAID CU NOUL RAZER NAGA X, CEL MAI BUN MOUSE DE MMO

CINE: Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial

CE:  Cea mai de succes gamă de mouse-uri concepute special pentru jocurile MMO se întoarce cu Razer Naga X, cel mai nou membru al familiei de produse Naga. Păstrând consacratul bloc de butoane programabile care le oferă jucătorilor un avantaj de necontestat, grație arsenalului de comenzi accesibile printr-o simplă apăsare, Razer Naga X este cel mai ușor membru al familiei Razer Naga.

Razer Naga X include 16 butoane programabile, poziționate în mod ergonomic pentru a facilita accesul rapid. Fiecărui buton i se poate aloca o comandă simplă precum un atac specific, dar utilizatorii pot opta și pentru funcții complexe precum comenzile macro.  În plus, modul Razer™ HyperShift permite alocarea unei funcții secundare fiecărui buton, care poate fi activat prin acționarea butonului HyperShift.

Screenshot 2021-01-22 104739

Păstrând toate caracteristicile cheie ale familiei Razer Naga, cea mai populară alegere a jucătorilor de MMO, noul Razer Naga X are o greutate de doar 85 de grame, fiind astfel cel mai ușor mouse Razer Naga lansat până acum. Încorporând cea de-a doua generație de Razer™ Optical Mouse Switches, folosite în toate produsele de top ale companiei,  utilizatorii se pot bucura de cele mai bune viteze de acționare alături de o fiabilitate de neegalat.

Razer Naga X include și senzorul optic Razer™ 5G Advanced, dar și cablul Razer™ Speedflex, care alături de patinele 100% PTFE, asigură mișcări fără efort pe orice tip de suprafață, garantând totodată precizia deplină pentru sesiunile de gaming prelungite.

Razer Naga X dispune și de memorie internă pentru a stoca setările personale, inclusiv setările butoanelor, acestea fiind accesibile indiferent de locul în care se află utilizatorul. Opțiunile de personalizare sunt completate de suportul Razer Chroma™ RGB.

Pentru mai multe informații vizitați acest link.

DE CE:  Noul Razer Naga X păstrează forma deosebit de populară în rândul jucătorilor de MMO și este cel mai ușor membru al familiei Razer Naga.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:  Pe Razer.com și în oferta partenerilor autorizați

PREȚ: 89,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *