Cele mai noi laptopuri ZenBook S (UX393) și ZenBook 14 (UX435EA) sunt disponibile în România

  • Foarte subțire și ușor, ZenBook S (UX393), model validat Intel Evo™, are un ecran tactil în format 3:2 cu rezoluție 3,3K
  • ZenBook 14 (UX435EA) este un model compact de 14 inchi echipat cu ecranul secundar ScreenPad™ 2.0
  • Noile notebook-uri au intrat pe piața românească, fiind disponibile în stoc în oferta magazinelor de specialitate

ASUS ZenBook S (UX393), validat Intel Evo™


Laptopul premium ZenBook S este dotat cu un ecran tactil de 13,9 inchi, în formatul 3:2, oferind un spațiu de lucru mai mare și reducând nevoia de derulare. Rezoluția 3,3K (3.300 x 2.200 pixeli) este una de top în clasa acestui produs, ecranul fiind de asemenea, validat PANTONE și acoperind 100% spațiul de culoare DCI-P3 și 133% paleta sRGB. Imaginile redate sunt extrem de clare, cu detalii incredibile, luminozitatea de 500 de niți conferind o excelentă lizibilitate în aer liber.

Pentru performanțe remarcabile, ZenBook S are la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din cea de a 11-a generație, cu până la 16 GB de memorie RAM și SSD PCIe 3.0 x4 M.4 de până la 1TB. Acesta dispune de porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A și HDMI de dimensiuni mari, împreună cu două porturi ultra-rapide Thunderbolt 4 USB-C și un cititor de carduri MicroSD.

ZenBook S (UX393) are 15,7 mm în grosime, cântărește 1,35 kg și este construit cu un corp integral metalic, compact. Bateria de mare capacitate (67 Wh), cu suport pentru încărcare rapidă, îi oferă până la 12 ore1 de autonomie. Laptopul este validat Intel Evo™, oferind performanțe de top cu o excelentă portabilitate.

Noua nuanță elegantă, Jade Black, prezintă elemente contrastante, tăiate cu diamantul în cupru roșu, iar logo-ul ASUS este amplasat asimetric pe capac. O balama ErgoLift asigură o poziție confortabilă pe tastatura spațioasă, amplasată de la o margine la alta, precum și un flux de aer de răcire îmbunătățit.

ZenBook S dispune de ASUS NumberPad 2.0, tastatura numerică virtuală iluminată cu LED în cadrul touchpad-ului. Chiar și atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran. Totodată, laptopul are o cameră cu infraroșu (IR) pentru logarea rapidă și ușoară via Windows Hello, chiar și în medii slab iluminate.

Nu în cele din urmă, ZenBook S beneficiază și de tehnologia ASUS de anulare a zgomotelor asistată de AI. Aceasta se bazează pe o vastă bază de date creată prin machine-learning, pentru a identifica cu precizie și a elimina tot felul de zgomote ambientale, de la țăcănitul tastaturilor, la conversațiile din birou, oferind sunet cu o claritate de cristal pentru apeluri vocale sau videoconferințe.

Primele două configurații intrate pe piața locală:

  • UX393EA-HK001R: Intel Core i7-1165G7, ecran tactil 13,9″ 3,3K, 16 GB LPDDR4X RAM, stocare SSD 1 TB, grafică integrată Intel Iris Xe, Windows 10 Pro – cu un preț de aprox. 8599 de lei (TVA inclusiv)
  • UX393EA-HK012T: : Intel Core i7-1165G7, ecran tactil 13,9″ 3,3K, 8 GB LPDDR4X RAM, stocare SSD 512 GB, grafică integrată Intel Iris Xe, Windows 10 Home – cu un preț de aprox. 7599 de lei (TVA inclusiv)

 

 

Seria ASUS ZenBook 14 (UX435EA) – Faci mai multe într-o manieră elegantă


ZenBook 14 reprezintă alegerea perfectă pentru utilizatorii mobili aflați în continuă mișcare, care urmăresc deopotrivă portabilitatea, performanța și eleganța. Aceștia vor aprecia autonomia extinsă a bateriei, dar și funcționalitatea ecranului secundar ScreenPad™ 2.0 ce le poate spori productivitatea.

ZenBook 14 are o carcasă ușoară, dar rezistentă, făcută dintr-un aliaj de magneziu, cu finisaje Pine Grey sau Lilac Mist pentru o apariție ce transmite calm și profesionalism. Greutatea de aprox. 1,19 – 1,29 kg și profilul îngust nu sunt singurele atuuri privind portabilitatea. Laptopul se încarcă prin USB-C și dispune de întreaga gamă de porturi necesare productivității, inclusiv două Thunderbolt 4 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Tip A, HDMI 2.0 și un cititor de carduri microSD. Include, de asemenea, conectivitate wireless Intel WiFi 6 (802.11ax) ultra-rapidă, care este îmbunătățită cu tehnologia ASUS WiFi Master.

Seria ZenBook 14 (UX435EA) are la bază procesoarele Intel ce urcă în gamă până la Core i7 de generația a 11-a, cu grafică Intel Iris Xe. Pentru imagini captivante, ZenBook 14 este echipat cu un ecran NanoEdge, cu acoperire 100% sRGB, cu rame subțiri pe cele patru laturi, care îi conferă un raport ecran/corp de 92%. Capacul ecranului este susținut prin balamale ErgoLift ce înclină tastatura la deschidere, pentru un plus de confort.

Primele două configurații intrate pe piața locală:

  • UX435EA-A5022T: Intel Core i7-1165G7, ecran 14″ Full HD, 16GB LPDDR4X RAM, stocare SSD 1TB, grafică integrată Intel Iris Xe, Windows 10 Home – cu un preț de aprox. 6599 de lei (TVA inclusiv).
  • UX435EA-A5022R: Intel Core i7-1165G7, ecran 14″ Full HD, 16 GB LPDDR4X RAM, stocare SSD 1TB, grafică integrată Intel Iris Xe, Windows 10 Pro – cu un preț de aprox. 6849 de lei (TVA inclusiv).

Despre ASUS:
ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul “În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible”, ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2019, situându-se printre “Cele mai admirate companii din lume” și “Cele mai apreciate companii din lume”, potrivit Fortune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *