Atu Tech schimbă integral platforma din spatele site-ului și introduce plata în rate fără dobândă

  • Investițiile în noua platformă s-au ridicat la 300.000 de euro
  • Schimbarea platformei  îmbunătățește experiența de cumpărare în site, indiferent de dispozitivul de navigare
  • În prezent, 66% din trafic este generat de pe dispozitive mobile
  • Una din 10 comenzi plasate pe A2t.ro este achitată în rate

București, 25 februarie 2021 – Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri, schimbă platforma din spatele site-ului și introduce plata în rate fără dobândă. Investiția se ridică la 300.000 de euro și contribuie la îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților, prin navigarea mai ușoară și mai rapidă în site și prin simplificarea procesului de achiziție. În plus, clienții Atu Tech beneficiază acum de noi opțiuni flexibile de plată și de livrarea mai rapidă a produselor comandate.

„Toate serviciile pe care le oferim clienților noștri sunt acum mult mai ușor de accesat, procedurile sunt simplificate, astfel încât orice situație este rezolvată eficient și într-un timp cât mai scurt pentru clienți. Dacă, în trecut, accesul la suportul tehnic sau la serviciul de reparare de produse se făcea prin telefon, acum, clienții le pot accesa prin formulare simple și scurte, fără a suna în call center”, spune Sorin Felea, director Atu Tech, menționând că și procedurile interne au fost simplificate și generează deja economii de timp pentru livrarea mai rapidă a comenzilor și rezolvarea mai eficientă a cererilor clienților.

Conținut detaliat

Noua platformă permite acum organizarea și structurarea riguroasă a produselor și îmbunătățirea conținutului paginilor de produs, clienții având acces la toate informațiile și materialele necesare într-un singur loc. Deja cele mai populare produse (în curând toate produsele) din portofoliul Atu Tech oferă informațiile necesare despre compatibilitatea cu alte echipamente sau oferă sugestii de produse similare.

Tehnologie inovativă

Căutarea produselor pe noua platformă are la bază o tehnologie de ultimă generație, foarte rapidă și scalabilă, care, în timp, învață să ofere și rezultate similare, pe lângă produsul căutat de client. Această tehnologie economisește timpul, afișând mai multe variante posibile pentru ceea ce se caută, lucru care permite utilizatorului să compare rapid specificații și prețuri și să aleagă mult mai ușor produsele potrivite.

Versiunea de mobil a site-ului reprezintă o altă noutate tehnologică folosită odată cu noua platformă. Aceasta versiune de mobil se comportă asemenea unei aplicații mobile, este foarte intuitivă, are un design simplificat, timp de încărcare extrem de mic, fiind, astfel, foarte ușor de utilizat.

În prezent, cel mai mare volum de trafic vine de pe dispozitive mobile (66%), însă achiziția propriu-zisă de pe mobil este realizată în proporție de 36%. Dar deja observam o creștere a comenzilor plasate de pe dispozitive mobile, deși noua platformă este live de numai câteva săptămâni. Tendința este încurajatoare și ne confirmă că am făcut alegerea corectă în ceea ce privește versiunea de mobil”, mai spune Sorin Felea.

Plata în rate

Pentru a răspunde nevoii de diversitate în opțiunile de plată disponibile pentru clienți, Atu Tech oferă, de anul acesta, posibilitatea plății cu cardul în 4 rate fixe fără dobândă, în parteneriat cu procesatorul de plăți MobilPlay.

În prezent, una din 10 comenzi plasate pe A2t.ro este achitată în rate. Atu Tech estimează o creștere a plăților în rate, concomitent cu intenția declarată a românilor de a achiziționa sisteme de securitate complexe în următoarea perioadă – cu accent pe sistemele de supraveghere video, cea mai căutată categorie de produse în 2021.

Potrivit unui sondaj realizat, anul trecut, la solicitarea Atu Tech, peste 40% dintre români aveau în plan instalarea unui sistem de securitate în următoarele 12 luni. Un sfert dintre cei chestionați au afirmat că sunt dispuși să plătească peste 1.000 de lei pentru achiziția și instalarea unui sistem de securitate acasă.

Despre Atu Tech (a2t.ro)

Atu Tech (a2t.ro) este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania, înființată în 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 12 milioane de euro. Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme antiincendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *