Epson prezintă noi modele de videoproiectoare pentru acasă

Noua gamă de proiectoare Epson home cinema cu tehnologie 3LCD este ideală pentru consumul de conținut de divertisment acasă

 București, 4 martie 2021 – Noua serie de videoproiectoare home cinema de la Epson include modele ușor de transportat și de instalat, ideale pentru consumul de conținut de divertisment acasă ori în vacanţă, fiind alternativa perfectă la un televizor. Modele precum Epson EB-FH06, EF-100W/B, EF-100W ATV, EF-11, EF-12, EH-LS300, EH-LS500, EH-TW5820, EH-TW750 oferă utilizatorilor experiențe cinematografice în orice context și afișează imagini la calitate superioară, având în același timp un design elegant, potrivit oricărei încăperi. Aceste videoproiectoare au fost prezentate și au putut fi testate pe 3 martie 2021 în showroom-ul AV Store Herăstrău.

Toate modelele folosesc tehnologia 3LCD de la Epson, care oferă o proiecție de până la trei ori mai luminoasă decât modelele concurente și surse de lumină laser sau lămpi cu durată  lungă de viaţă 6.000 de ore vizionare standard/10.000 de ore vizionare în modul eco) pentru a reda imagini luminoase și pline de culoare, astfel încât utilizatorii se pot bucura de filmele, jocurile sau transmisiunile sportive preferate timp îndelungat, chiar și în spații cu lumină ambientală.  Aceasta se datorează tehnologiei 3LCD care oferă aceeași luminozitate pe alb și pe culoare, iar raportul de contrast ridicat permite redarea de nuanțe definite și de tonuri puternice de negru.

„Cererea de videoproiectoare pentru acasă a crescut considerabil în ultimele 12 luni, pe măsură ce oamenii au petrecut cea mai mare parte a timpului liber în case și au căutat noi modalități de divertisment și o variație în consumul de conținut video,” a declarat Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România & Bulgaria. „Ne bucurăm să venim în întâmpinarea cinefililor, gamerilor și amatorilor de evenimente sportive cu noi modele de videoproiectoare ușor de instalat și de transportat, pentru ca toți membrii familiei să poată viziona conținutul preferat în orice moment al zilei și în orice încăpere.”

„În cele două magazine fizice AVstore din București Herăstrău și Cotroceni, precum și în magazinul online, avem o gamă variată de videoproiectoare. Încurajăm clienții să ne contacteze înainte de a face o investiție atât de serioasă, pentru a beneficia de sfaturile specialiștilor noștri și a alege un model potrivit pentru spațiul pe care îl au la dispoziție și intențiile de consum al conținutului video,” a declarat Bogdan Ștefan, Managing Partner AVstore.

Caracteristici de gaming și Android TVTM

Pentru utilizatorii în căutare de noi experiențe de divertisment, modelele EF-12, EF-100W ATV, EH-LS300W, EH-TW5700 și EH-TW5820 au funcții interesante. Aceste proiectoare home cinema de înaltă calitate sunt echipate cu Android TV™, pentru ca utilizatorii să poată urmări și partaja conținut rapid și ușor, fără a se conecta la un dispozitiv extern și fără a accesa Google Assistant. Imaginile clare, negrul profund și mișcarea lină alături de opțiunile rapide de conexiune și configurare fac din aceste proiectoare alegerea ideală pentru toate formele de divertisment de acasă. Și gamerii din familie se pot bucura de o serie de caracteristici speciale, printre care imagine ultra-wide pentru o experiență de joc captivantă.

EpiqVision Mini și EpiqVision Ultra

Modelele EF-100B, EF-100W ATV, EF-11, EF-12 fac parte din gama EpiqVision Mini în timp ce modelele EH-LS300 șiEH-LS500 sunt parte a gamei EpiqVision Ultra. Cele mai mici proiectoare laser 3LCD, EF-11 și EF-12, sunt extrem de portabile, datorită designului compact și elegant ce permite transportarea cu ușurință dintr-o cameră în alta și proiecția în orice direcție, inclusiv pe tavan sau pe podea. Modelul EF-12 oferă experiențe audio unice datorită sistemului audio YAMAHA, care poate fi folosit și ca boxă smart de sine stătătoare. În plus, funcția Android TV disponibilă pe modelul EF-100W ATV permite acces la filme, spectacole și jocuri din Google Play, YouTube și alte aplicații.

Modelul EH-LS300 este disponibil în variantele alb și negru și poate fi amplasat foarte aproape de perete, proiectând o imagine cu diagonala de până la 120 de inci (3 metri) și este echipat cu sistemul audio YAMAHA și Android TV. Proiectorul laser EH-LS300 e cea mai nouă alternativă Epson la un televizor smart Full HD.

Modelele EB-FH06 și EH-TW750 sunt ideale pentru experiențe home cinema, gaming ocazional și alte tipuri de divertisment. EB-FH06 are o rezoluție WXGA, în timp ce modelul EH-TW750 oferă o rezoluție Full HD 1080p, pentru ca utilizatorii să poată beneficia o calitate superioară a imaginii de mari dimensiuni, urmărind proiecții la o diagonală de până la 332 inci (8.4 metri). Calitatea impresionantă a imaginii se datorează tehnologiei 3LCD care oferă aceeași luminozitate pe alb și pe culoare, de la 3.300 la 4.000 lumeni. Proiectoarele au integrate difuzoare de 2W și dispun de cel puțin un port HDMI pentru conținut video și audio digital, pentru conectare simplă și rapidă a consolelor de jocuri, Blu-Ray, dispozitive smart și altele.

Specificații tehnice complete despre fiecare model în parte puteți găsi pe pagina www.epson.ro.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *