Axis Communications anunta lansarea camerei AXIS P3925-LRE dedicata monitorizarii transportului public

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anuntă lansarea AXIS P3925-LRE, o cameră robustă, compactă, dedicată supravegherii la exterior.

Camera este optimizată pentru domeniul transporturilor, respectand standardele specifice, inclusiv EN50155 si EN45545-2. Este concepută special pentru monitorizarea zonelor laterale ale autobuzelor, trenurilor si vehiculelor de transport. In plus, poate fi utilizată pentru identificarea nevoilor de intretinere a materialului rulant, cum ar fi nivelul de uzură al patinelor de contact ale pantografului.

Modelul oferă o calitate superioară a imaginii, la o rezolutie HDTV 1080p. Cu ajutorul tehnologiei Forensic WDR, camera oferă imagini de inaltă calitate, chiar si atunci cand scena prezintă atat zone intunecate, cat si zone luminate. In plus, tehnologia Lightfinder oferă imagini de inaltă claritate in conditii de luminozitate scăzută. Deoarece este echipată cu sistem de iluminare cu infrarosu (IR), camera poate fi utilizată pentru supraveghere si in conditii de intuneric complet.

Caracteristicile principale includ:

  • Respectă standardele EN50155 si EN45545-2;
  • IR si stabilizare electronică a imaginii (EIS);
  • Lightfinder si Forensic WDR;
  • Mod de latentă scăzută;
  • Firmware semnat si functie de boot securizat.

Camera dispune de caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat si functie de boot securizat, pentru a preveni accesul neautorizat si a proteja sistemul. In plus, detine o functie de detectare a socurilor, putand trimite către operator notificări automate.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajută la imbunătătirea securitătii si oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis oferă produse si servicii de supraveghere si analiză video, control acces, interfoane video si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tări si colaborează cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondată in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *