5 motive pentru care sărbătorile de Paște sunt prilejul perfect pentru a achiziționa un smartphone nou

Începutul anului a adus multe noutăți, iar agenda producătorilor de telefoane mobile a fost rezervată lansărilor spectaculoase, cu dispozitive care reprezintă epitomul inovației prin specificațiile de care beneficiază. De la telefoane echipate cu ultima generație de chip-uri de la Qualcomm până la telefoanele din gama medie, cu prețuri accesibile, care oferă o autonomie a bateriei de până la două zile, dar și conectivitate 5G, toate acestea ne-au făcut să ne întrebăm dacă nu ar fi momentul să ne înnoim de Paște… adică să ne schimbăm telefonul. Și pentru că avem prilejul perfect pentru a ne achiziționa un smartphone nou, am enumerat și motivele care îți asigură pledoaria perfectă în fața ta, dar și în fața familiei.

#1 Ofertele speciale

Odată cu venirea sărbătorilor, producătorii de telefoane au prețuri speciale pe platformele proprii de e-commerce, de unde clienții își pot achiziționa online produsele dorite. Un exemplu ar fi www.motorola.com/ro, unde telefoanele moto e7 plus, moto g9 plus și multe altele beneficiază de prețuri speciale.

De asemenea, operatorii de telefonie mobilă au în această perioadă o serie de oferte avantajoase pentru achiziția unui telefon nou. Pentru că tradiția spune că e bine să te înnoiești, poți să faci un tur online al magazinelor de profil, să verifici prețurile, dar și să compari specificațiile tehnice, astfel încât să iei cea mai bună decizie.

#2 Sistem de camere imbatabil, cu o experiență de vizionare incredibilă

Ultimul an ne-a arătat câtă nevoie avem să surprindem mai bine momentul și să creăm amintiri cu cei dragi, iar un smartphone cu o cameră performantă este o investiție din acest punct de vedere. Sărbătorile sunt contextul ideal pentru a face fotografii cu familia și prietenii, dar și pentru a crea content pe social media, imortalizând toate acele preparate savuroase care nu doar că arată Instagramabil, dar pot servi și ca sursă de inspirație pentru ceilalți.

#3 Weekend prelungit, bateria rezistă

Multe dintre telefoanele de pe piață, lansate recent, beneficiază de o autonomie mare, de până la două zile, iar acest aspect nu este deloc de neglijat. Nici atunci când te gândești că vrei să pleci într-o excursie sau când știi ca ai de călătorit cu trenul 6 ore pentru că dacă vrei să pleci la drum, ai nevoie de GPS, dar și de aplicațiile de streaming online. Fie că vrei să te bucuri de muzica preferată, de serialele pentru care ajungi să faci binging sau de o experiență de gaming online, atunci știi cât de important este să ai un telefon echipat cu o baterie puternică, de peste 5000 mAh.

 #4 Ecrane care dau viață imaginilor

Oamenii gândesc în imagini și un telefon bun trebuie să-ți redea o experiență de vizionare perfectă pentru a nu face niciun compromis de la activitățile preferate. Zilele libere sunt momentul pe care îl așteptăm pentru a recupera tot ceea ce nu am văzut pe Netflix. Sau, dacă ești unul dintre utilizatorii pasionați de jocurile video, atunci știi că există mult conținut despre jocurile tale preferate și e un moment bun să vizionezi turnee, tutoriale sau trailere de pe Twitch sau Youtube. În acest caz, un ecran bun, cu o rată de refresh mare, îți va intensifica experiența și te va face să nu renunți la ceea ce-ți place.

 #5 Plăți rapide

Nimănui nu-i place să-și piardă timpul. Cu siguranță nu la cozile interminabile ale supermarket-urilor. Și mai e ceva, ai atâtea lucruri de făcut zilele astea, că e posibil să îți uiți acasă portofelul. Dar ai tot timpul telefonul la îndemână. Noile smartphone-uri de pe piață oferă servicii de plăți rapide, doar activând funcția NFC și  apropiind telefonul de un POS. Mai mult decât o bună și rapidă modalitate de a plăti, tehnologia NFC permite și partajarea către alte dispozitive a fotografiilor, videoclipurilor și documentelor din telefon.

Există multe telefoane pe piață care corespund nevoilor tale, însă există și multe motive pentru care poți alege un telefon din gama medie care să bifeze toate specificațiile de mai sus. moto g100, cel mai recent model lansat de Motorola, este unul dintre telefoanele din segmentul mid-range la graniță cu un flagship. Furnizează performanță de top, oferă o experiență de gaming incredibilă, un sistem de camere remarcabil și o durată de viață a bateriei de până la 40 de ore de utilizare. Îl poți găsi în magazinele Altex și pe website-ul Altex, la un preț competitiv  de 2.199,90 lei.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de FacebookInstagram și YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *