Back to University 2021: Laptopuri AMD pentru nevoile studenților

Studenții se pregătesc să se întoarcă la universități în această toamnă (în sistem online, offline ori hybrid), iar aceștia au nevoie de un laptop pe care se pot baza pentru a obține cele mai bune rezultate, ori când vine vorba de notițe pentru cursuri și, de asemenea, pentru a realiza orice task indiferent de dificultatea acestuia.

image004

Mai jos, regăsiți detalii cu privire la unele dintre cele mai puternice și de încredere laptopuri alimentate de AMD. Aceste laptopuri sunt realizate pentru a ajuta studenții să rămână conectați la cursuri indiferent situație, să realizeze cu brio proiectele și să vizioneze filme până noaptea târziu ori să inițieze o scurtă de sesiune de gaming înainte de a începe cursurile.

Pentru studenții activi:
ASUS VivoBook 17 Laptopul ASUS VivoBook este elegant și compact, cu ajutorul căruia te  conecta la cursuri de acasă sau când ești în mers. Dispunând de o cameră HD și un sunet puternic, ASUS VivoBook oferă o experiență excelentă de chat video cu prietenii și familia din întreaga lume. Alimentat de AMD Ryzen 7 5700U, acest laptop va oferi cele mai bune performanțe cu un consum energetic minim.

 

 
Microsoft Surface Laptop 4 – Microsoft Surface Laptop 4 – Microsoft Surface Laptop 4 combină designul subțire și elegant cu performanța, permițând utilizatorilor să facă totul – de la proiecte la gaming casual. Alimentat de Ryzen 7 4980U, durata totală de viață a bateriei acestui laptop portabil asigură utilizatorii se pot conecta la cursuri oriunde s-ar afla.  
Pentru studenții creativi
HP ENVY x360 HP ENVY x360 este un laptop cu ecran tactil 2-în-1 pentru un plus de creativitate. Alimentat de AMD Ryzen 7 5700U, acest laptop permite utilizatorilor să se bucure de o procesare rapidă și o autonomie excelentă a bateriei. Din punct de vedere vizual, ecranul oferă o precizie uimitoare a culorilor, iar cu puterea procesorului Ryzen și a graficii Radeon, utilizatorii pot aduce ideile creative la viață.
Pentru sesiunile de gaming înainte de cursuri
ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition – Acest laptop AMD Ryzen de la ASUS, ROG Strix (G15 Advantage Edition), cu Ryzen 9 5900HS și Radeon RX 6800M. Nu sacrifică din portabilitate, chiar dacă face parte din gama laptopurilor de gaming. Totodată, este conceput pentru a realiza cele mai solicitante task-uri și jocuri. Echipat cu WiFi 6, acest laptop este conceput atât pentru muncă, cât și pentru sesiunile de gaming.
Acer Nitro 5 – Acer Nitro 5, alimentat de procesoarele mobile Ryzen 5000 H-Series, oferă o putere uimitoare, imagini uimitoare și performanța necesară în gaming. Acest laptop le permite utilizatorilor să se bucure de jocurile preferate la cea mai bună grafică, cu un afișaj IPS Full HD și refresh rate de 144Hz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *