OPPO devine partenerul celui mai mare eveniment cultural al toamnei – Art Safari 2021

OPPO Reno6 Pro

OPPO, lider global în tehnologie, devine anul acesta partener oficial în cadrul celui mai mare eveniment cultural al toamnei, Art Safari 2021. Această colaborare demonstrează încă o dată legătura puternică dintre tehnologie și artă pe care brandul o promovează la nivel global. Participanții la eveniment au ocazia să descopere exponatul OPPO bazat pe portrete lenticulare care impulsionează privitorii să realizeze cele mai deosebite fotografii.

În perioada 16-26 septembrie la Palatul Dacia-România și la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, OPPO propune atât pasionaților de artă cât și celor de tehnologie să participe la cea mai mare expoziție de pictură din țară, unde se pot bucura de exponate spectaculoase dar și cadre perfecte pentru fotografii memorabile.

„OPPO este un brand care îmbină designul și tehnologia, respectând filosofia conform căreia tehnologia ajunge la utilizator sub formă de artă, iar parteneriatul cu Art Safari validează acest crez al nostru. Ne bucurăm ca prin acest parteneriat să putem aduce în fața iubitorilor de artă conținut realizat cu cel mai nou smartphone, OPPO Reno6 Pro.” a declarat Alexandra Răuț, Head of Marketing OPPO.

OPPO a conceput seria Reno6 pentru utilizatorii care pun accent pe capacitatea unui smartphone de a realiza conținut foto-video creativ, prin care își pot exprima viziunea artistică unică, dar și design-ul elegant care face din cel mai personal gadget, un accesoriu de neuitat. OPPO Reno6 Proeste un smartphone care susține creativitatea prin funcții precum: BokehFlare Video care asigură un efect bokeh cu accente luminoase pentru video-uri vedetă în social media, AI Highlight Video ce ajută la detectarea automată a lumii ambientale și realizează astfel optimizările video necesare pentru imagini exceptionale. Pe lângă funcțiile video portret superioare, design-ul impresionant, performanța de top și sistemul de operare rapid, ColorOS 11.3, oferă fundamentul unei experiențe eficiente, confortabile și relaxante de utilizare a Reno6 Pro.

Alexandra Răuț

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 5 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piața din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Descoperă mai multe despre realizările OPPO și viziunea 5G:

https://www.oppo.com/en/discover/technology/

Despre Art Safari București

Pavilionul de Artă București – Art Safari se desfășoară sub patronajul Primăriei Municipiului București și CNR UNESCO, în parteneriat cu Institutul Cultural Român (partener principal) și Muzeul Municipiului București, și este un eveniment cultural unic în România ca structură, concept și amploare. Mai multe detalii: www.artsafari.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *