Telefoanele Nokia sunt în lumina reflectoarelor în noul film cu James Bond, No Time To Die

Singurele dispozitive de care veți avea nevoie vreodată – terminalele Nokia produse de HMD Global sunt supuse celui mai dur test în No Time To Die

București, 14 septembrie 2021. La înălțimea cerințelor celor mai dificili clienți din lume – agenții 00 – uimitoarele smartphone-uri Nokia cu design de inspirsație nordică, alături de legendarul telefon cu butoane Nokia 3310, apar în cel de-al 25-lea film James Bond, No Time To Die, care va fi lansat în cinematografele din toată lumea pe 30 septembrie 2021.

Telefoanele Nokia sunt concepute pentru a rezista, fiind produse sub garanția de calitate a brandului, și beneficiază de actualizări de securitate de vârf și actualizări Android™, ele devenind astfel terminalele perfecte, chiar și pentru un agent 00. Robust și rezistent la provocările din viața de zi cu zi, noul Nokia XR20 poate face față temperaturilor extreme de 55° C și pe pârtiile de schi la -20° C, scufundărilor de până la 1,8 m adâncime și poate rezista până la o oră sub apă.

Adaptat exigențelor viitorului, precum și provocărilor din viața de zi cu zi, Nokia XR20 este construit pentru a rezista și se mândrește cu cele mai extinse perioade de actualizări lunare de securitate ale terminalelor Nokia – patru ani – și până la trei ani de actualizări software. Cu o autonomie a bateriei de până la două zile, va ține pasul cu dvs. cu o singură încărcare. Un terminal Nokia este singurul dispozitiv de care veți avea nevoie vreodată.

Noul Nokia XR20 este disponibil în România în culoarea Ultra Blue, la prețul recomandat de 2599 RON.

Pentru mai multe informații despre terminalele Nokia vă rugăm vizitați website-ul nostru, aici.

Despre HMD Global

HMD Global Oy („HMD”), cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia și serviciilor HMD. Misiunea HMD este de a oferi creativitate accesibilă pentru oricine. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, având un portofoliu tot mai extins de servicii inovatoare. Dedicat securității, durabilității și calității, HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane, tablete și accesorii. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Qualcomm și Snapdragom sunt mărci înregistrate ale Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Google, Google Photos, Android și Android One sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse furnizate pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ofertele pot fi varia. Verificați disponibilitatea locală.

Despre No Time To Die

No Time To Die este titlul oficial al celei de-a 25-a aventuri James Bond. Filmul, realizat sub marca EON Productions a lui Albert R. Broccoli, precum și Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) și Universal Pictures International, este regizat de Cary Joji Fukunaga și îl are în rolul principal pe Daniel Craig, care revine pentru al cincilea film să interpreteze personajul James Bond 007 al lui Ian Fleming.

Scris de Neal Purvis și Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga și Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag), filmul va fi lansat la nivel global începând cu 30 septembrie 2021, în Marea Britanie prin Universal Pictures International, și pe 8 octombrie în SUA, prin MGM și producătorul său United Artists Releasing. În No Time To Die, Bond a părăsit serviciul activ și se bucură de o viață liniștită în Jamaica. Pacea lui este de scurtă durată când vechiul său prieten, Felix Leiter, de la CIA, apare și cere ajutor. Misiunea de a salva un om de știință răpit se dovedește a fi mult mai perfidă decât se aștepta, conducându-l pe Bond pe urmele unui răufăcător înarmat cu o tehnologie nouă și periculoasă.

www.007.com

Despre EON Productions

EON Productions Limited și Danjaq LLC sunt deținute în totalitate și controlate de familia Broccoli/Wilson. Danjaq este compania americană care deține, împreună cu studiourile Metro Goldwyn Mayer, drepturile de autor asupra filmelor James Bond existente și controlează dreptul de a produce viitoare filme James Bond. EON Productions, o filială a Danjaq, este compania de producție din Marea Britanie care a realizat filmele James Bond începând din 1962 și, împreună cu Danjaq, controlează toate produsele comerciale din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.007.com.

Despre Metro Goldwyn Mayer

Metro Goldwyn Mayer (MGM) este o companie de divertisment de top axată pe producția și distribuția globală de conținut de film și televiziune pe toate platformele. Compania deține una dintre cele mai ample biblioteci din lume de conținut premium de film și televiziune, precum și rețeaua premium de televiziune cu plată EPIX, care este disponibilă în Statele Unite ale Americii prin cablu, satelit, telco și distribuitori digitali. În plus, MGM are investiții în numeroase alte canale de televiziune, platforme digitale și întreprinderi interactive, și produce conținut premium de scurtmetraj pentru distribuție. Pentru mai multe informații, vizitați www.mgm.com.

Despre Universal Pictures International (UPI)

Universal Pictures International este divizia de marketing și distribuție internațională pentru Universal Pictures. În Regatul Unit, Irlanda, Spania, Italia, Germania, Austria, Elveția, Olanda, Franța, Rusia, Coreea, Australia, Noua Zeelandă, Mexic și China (inclusiv Hong Kong SAR), UPI comercializează direct și distribuie filme prin intermediul propriilor sale birouri, creând campanii locale și strategii de lansare. În alte părți ale lumii, UPI se asociază cu Warner Bros, cu Paramount prin United International Pictures (UIP) și cu Sony, fie direct, fie prin UIP, pentru a-și distribui filmele. Universal Pictures face parte din NBCUniversal, una dintre cele mai importante companii de media și divertisment din lume în dezvoltarea, producția și comercializarea de divertisment, știri și informații către un public global. NBCUniversal este o filială a Comcast Corporation.

Despre United Artists

United Artists Releasing, un joint venture între Metro Goldwyn Mayer (MGM) și Annapurna Pictures (Annapurna), este o companie de televiziune din SUA. Construită pe moștenirea studioului recunoscut de filme United Artists, compania oferă un cămin în care realizatorii de filme sunt susținuți în planurile de marketing, publicitate și distribuție. United Artists Releasing le oferă creatorilor de conținut o opțiune alternativă de distribuție în afara sistemului de studio și sprijină filmele Annapurna și MGM, precum și filmele realizatorilor terți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *