trivago și Huawei aduc împreună noi soluții de călătorie, printr-un parteneriat strategic

Milioane de opțiuni de cazare vor putea fi de acum comparate instantaneu de utilizatorii AppGallery

 

București, 29 octombrie 2021 –  trivago, cea mai mare platformă de căutare pentru hoteluri, și Huawei Consumer BG au anunțat astăzi un parteneriat care are ca scop dezvoltarea produselor de călătorie pentru utilizarea pe platforma HUAWEI Mobile Services.

O nouă aplicație trivago va fi lansată în AppGallery și va permite utilizatorilor să compare instantaneu milioane de opțiuni de cazare din întreaga lume. Astfel, utilizatorii AppGallery vor avea posibilitatea de a accesa  sute de site-uri de rezervare pentru a găsi alegerea ideală la un preț excelent. trivago oferă în prezent peste 5 milioane de opțiuni de cazare alternative și hoteliere în 190 de țări. În septembrie 2021 AppGallery avea o audiență diversă și globală de 580 de milioane de utilizatori activi lunar, în peste 170 de țări. În 2020, platforma a înregistrat 384,4 de miliarde de descărcări de aplicații, în creștere cu peste 120% față de anul anterior.

AppGallery x trivago

În plus, trivago și Huawei vor dezvolta împreună soluții pentru listarea opțiunilor de cazare ale funcției de căutare hotelieră pe Huawei Petal Search și Petal Maps. Acest lucru va oferi utilizatorilor Huawei din întreaga lume acces direct la entitățile care oferă servicii de cazare, oferind astfel o modalitate simplă și rapidă de accesare a celor mai bune oferte. Lansarea comercială a trivago în Petal Search are loc astăzi, 29 octombrie.

“Huawei este lider global în domeniul dispozitivelor mobile și soluțiilor tehnologice, de aceea suntem încântați să fim parteneri în dezvoltarea soluțiilor de cazare ca parte a Ecosistemului Petal”, a declarat Axel Hefer, CEO trivago. “Dezvoltând acum împreună funcţionalitatea Petal Search, Petal Maps şi AppGallery ne va permite să contribuim la dezvoltarea soluţiilor de călătorie în viitor.”

“Suntem bucuroși să colaborăm cu trivago, un furnizor global de căutare pentru hoteluri. Considerăm că acest parteneriat ne va permite să dezvoltăm împreună tehnologii și soluții care vor avea un impact pe piață.”, a declarat William Tian, președintele UEO Huawei Consumator BG.

Utilizatorii care vor să folosească AppGallery de pe cel mai nou smartphone lansat de Huawei au ocazia să comande noul nova 9, disponibil pentru precomandă în perioada 21-31 octombrie, alături de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei, în două variante de culori: Starry Blue și negru. Noul smartphone vine cu un design extraordinar de elegant și ultra-ușor, cameră puternică, performanță puternică și durată lungă de viață a bateriei.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Despre trivago

trivago este o platformă globală de căutare de hoteluri axată pe remodelarea modului în care călătorii caută și compară hoteluri și cazări alternative. Platforma permite călătorilor să ia decizii informate prin personalizarea căutării la hotel și oferindu-le acces la o sursă detaliată de informații și prețuri hoteliere. trivago este o platformî care permite furnizorilor de publicitate dezvoltarea business-urilor, facilitând accesul la o audiență largă de călători prin intermediul site-urilor și aplicațiilor sale. Începând cu 31 martie 2021, Trivago reunește 54 de platforme locale cu peste 5 milioane de opțiuni de hoteluri și cazări, în peste 190 de țări.

 

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite aplicațiilor să fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai lină – iar acest lucru face parte din strategia exinsă Huawei ”1+8+N”.

Cu AppGallery, viziunea noastră este de a crea o platformă deschisă, inovatoare de distribuție a aplicațiilor, care este accesibilă consumatorilor și, în același timp, de a proteja strict confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferind în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigare & transport, știri, social media, și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 550 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020 descărcările totale din AppGallery au ajuns la 384,4 miliarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *