AXIS P3727-PLE – Supraveghere 360° cu o singura camera

1600_p3727ple-w-t91e61-angle-left-2106

Axis Communications anunta lansarea AXIS P3727-PLE, o camera multidirectionala cu patru senzori, fiecare cu o rezolutie de 2 MP. Modelul este ideal pentru spatiile interioare si exterioare de dimensiuni mari, putand monitoriza non-stop patru zone diferite, chiar si in conditii de luminozitate redusa.

Datorita designului special, camera ofera precizie si flexibilitate in instalare, putand fi incastrata sau montata pe tavan, pentru o acoperire completa la 360 grade. Fiecare senzor poate fi controlat in mod individual pentru a capta simultan scene in patru directii diferite. De asemenea, daca se doreste monitorizarea unui cadru larg, camera poate grupa imaginile oferite de doi senzori. Carcasa compacta este certificata IP66/IP67, fiind protejata impotriva intemperiilor.

Poate fi folosita pentru o monitorizare continua, zi/noapte, si dispune de tehnologia Axis Forensic WDR, asigurand culori clare si detalii excelente in conditii de luminozitate scazuta sau inadecvata.

In plus, datorita sistemului de iluminare cu infrarosu (IR) la 360°, care dispune de lampi LED controlabile individual si filtru de blocare automata a luminii IR, camera ofera o calitate inalta a imaginii atat in timpul zilei, cat si pe timp de noapte.

1600_p3727ple-ceiling-angle-left-2106

Caracteristicile principale includ:

  • Patru senzori de 2 MP cu 30 fps fiecare;
  • Sistem de iluminare cu infrarosu (IR) la 360°, cu lampi LED controlate individual;
  • Functie AXIS Edge Vault si modul TPM;
  • Zoom si focalizare de la distanta;
  • Stocare la marginea retelei, cu fante pentru carduri microSD 2*.

Camera include aplicatia AXIS Edge Vault care protejeaza ID-ul dispozitivului Axis si simplifica autorizarea produselor Axis in retea. In plus, aplicatia AXIS Object Analytics detecteaza si clasifica cu acuratete persoanele si vehiculele, declansand mai putine alarme false.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *