AMD prezintă cele mai noi soluții grafice din seria Radeon PRO W6000

AMD a anunțat noi adiții la gama de plăci grafice din seria AMD Radeon PRO W6000 pentru desktop și stații de lucru mobile. Acestea sunt concepute pentru a oferi performanță, stabilitate și fiabilitate excepționale pentru utilizatorii profesioniști, inclusiv designeri CAD, și ingineri.

Construite pe arhitectura AMD RDNA 2 (premiată) pe 6 nm, noua gamă include:

  • placa grafică pentru desktop Radeon PRO W6400, realizată pentru a oferi un combo de performanță și eficiență pentru sarcinile de lucru solicitante
  • GPU-urile Radeon PRO W6500M și Radeon PRO W6300M, care oferă performanțe de top pentru a alimenta stațiile de lucru mobile profesionale de cea mai nouă generație.

AMD Radeon PRO W6400 – Oferă un combo ideal de performanță și eficiență la un preț accesibil, noua placă grafică este optimizată pentru cerințele actualelor sarcini de procesare CAD, totul într-un design compact ce permite utilizarea plăcii video chiar și în cele mai minimaliste carcase pentru desktop. În comparație cu generația anterioară, noua placă grafică oferă performanțe de până la trei ori mai mari în Autodesk AutoCAD 2022 în testele sintetice 3D.

2

GPU-uri AMD Radeon PRO W6500M și W6300M – GPU-urile AMD Radeon PRO W6500 și AMD Radeon PRO W6300 au în componența lor până la 8 MB de memorie cache cu tehnologia AMD Infinity Cache pentru a oferi frame-rate ridicat, fiabilitate și performanță excepțională pentru aplicațiile profesionale ce se regăsesc pe stațiile de lucru mobile.

1

Placa grafică AMD Radeon PRO W6400 este va fi disponibilă începând cu primul trimestru din 2022, cu un SEP de 229 USD. GPU-urile AMD Radeon PRO W6500M și Radeon PRO W6300M vor fi disponibile în sisteme OEM prefabricate în anumite țări la sfârșitul acestui an.

Pentru a afla mai multe, puteți accesa comunicatul de presă. De asemenea, pentru elemente adiționale, inclusiv imagini ale produselor, accesați link-ul (parolă: Radeon PRO).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *