Controlati eficient proiectele companiei cu noua solutie SocrateRM

Urmariti integral proiectele de la lansare pana la facturare, ramanand profitabil prin optimizarea alocarii resurselor!

 

Brasov, 3 Februarie 2022 – BITSoftware, companie emblematica a domeniului IT&C din Romania cu o experienta de 28 de ani in dezvoltarea de solutii de business, anunta disponibilitatea unui nou produs software destinat companiilor care lucreaza cu mai multe resurse si care deruleaza mai multe proiecte simultan.

SocrateRM este o solutie completa pentru managementul resurselor si al proiectelor, a carei dezvoltare a pornit de la o nevoie reala, interna, a companiei si care, dupa doi ani de zile, gratie pasiunii si energiei echipei BITSoftware, s-a transformat intr-un nou produs din portofoliul companiei.

Aveam nevoie de o solutie pentru managementul resurselor care sa raspunda cerintelor noastre de gestionare a proiectelor in care eram implicati”, a declarat Remus Cazacu, Director General si fondator al BITSoftware, completand: „Nevoia a fost confirmata in urma unei cercetari pe piata de servicii profesionale, iar dezvoltarea unei solutii proprii, flexibile si configurabile, a fost optiunea naturala la acel moment.”

Foto Remus Cazacu BITSoftware

A fost decizia corecta, validata practic de utilizarea interna a solutiei si de testarea intensiva a tuturor functionalitatilor sale. SocrateRM ofera vizibilitate 360 de grade, este aliatul oricarui manager de proiect si, in acelasi timp, un instrument strategic pentru fiecare decident din cadrul companiei. Cu SocrateRM se pot rezolva probleme complexe de gestionare a proiectelor, de la bugetarea si alocarea resurselor si atribuirea de sarcini in proiect, pana la facturarea proiectelor si analiza performantelor, totul intr-un mod simplu si eficient. In acelasi timp, SocrateRM asigura comunicarea permanenta in echipa, dar si cu clientii, element determinant pentru succesul proiectelor.

”Am dezvoltat aplicatia SocrateRM pentru a rezolva probleme complexe de gestionare a proiectelor, de la bugetarea si alocarea resurselor si atribuirea de sarcini in proiect, pana la facturarea proiectelor si analiza performantelor. In acord cu tendintele pietei, SocrateRM asigura comunicarea permanenta in echipa, dar si cel mai eficient mod de comunicare cu clientii”, a declarat Ioana Boie, manager de produs SocrateRM.

SocrateRM

Solutia este destinata in special agentiilor de marketing, companiilor de consultanta, companiilor de IT sau celor de servicii profesionale, insa poate fi adoptata de orice organizatie care gestioneaza simultan mai multe proiecte.

Cu solutia SocrateRM disponibila in cloud, companiile reduc substantial pierderea unei resurse esentiale: timpul, prin alocare optima atat din perspectiva resurselor, cat si a proiectului. De asemenea, managerii au siguranta alocarii optime a resurselor folosind echipele de proiect la capacitate maxima, evitand epuizarea si subutilizarea. Echipa va economisi timp pretios cu raportarea efortului si a cheltuielilor, iar analiza in timp real contribuie la imbunatatirea continua a activitatilor. Managementul dispune de un mod centralizat de vizualizare pentru a vedea dintr-o privire starea proiectelor, iar prin notificari inteligente se diminueaza timpul petrecut pentru procesele de control.

SocrateRM se integreaza perfect in portofoliul extins de solutii de business al companiei brasovene, care, in urma cu peste 28 de ani, in 1994, a lansat SocrateERP, unul dintre primele sisteme software integrate de gestiune din Romania. Au urmat SocrateCRM, SocrateBI, FluxVision WMS si multe alte solutii pe care peste 300 de clienti, firme medii si mari, romanesti si internationale, se bazeaza cu incredere si care pot fi descoperite aici.

„Pasionati de tehnologie, software, dar si de economie, am cautat mereu sa ne imbunatatim, si am dezvoltat si crescut continuu, oameni, produse, servicii,” a explicat Remus Cazacu secretul care a stat la baza acestui nou produs din portofoliul BITSoftware.

Aplicabil in diferite domenii de activitate, SocrateRM va ajuta sa urmariti integral proiectele de la lansare pana la facturare, sa distribuiti si sa utilizati resursele in cel mai eficient si productiv mod, ramanand profitabil si oferind cea mai buna calitate. Mai multe detalii despre beneficiile care va stau la dispozitie sunt disponibile la https://rm.socratecloud.com/

Despre BITSoftware

BITSoftware este o companie care are in portofoliu solutii de business inovative, peste 300 de clienti, firme medii si mari, romanesti si internationale, si este prezenta cu solutiile sale in peste 70 de tari. Din 1994 compania a dezvoltat unul dintre primele sisteme software integrate de gestiune din Romania (SocrateERP), crescand impreuna cu primii clienti care au crezut in produsul companiei. Solutia Socrate a fost implementata in anii care au urmat in zeci de firme din retail, distributie si productie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *