Acer anunță noul Swift 5, un laptop ultraportabil premium și performant

Axis Communications si dezvoltatorul de software ceh DataFromSky au finalizat integrarea aplicatiei FLOW Traffic in camerele de retea Axis echipate cu DLPU. Aplicatia transforma camerele IP AXIS in adevarati senzori de trafic care pot monitoriza spre exemplu gradul de ocupare al parcarilor sau controlul adaptiv al intersectiilor.

„Aplicatia DataFromSky are deja peste 5,000 de utilizatori in intreaga lume. Suntem bucurosi sa anuntam finalizarea integrarii cu Axis Communications”, a declarant Dalibor Smažinka, Key Account Manager Axis Communications.

AXIS q1656le_FLOW Traffic

Cum functioneaza FLOW Traffic

FLOW Traffic ca aplicatie ACAP pentru camerele Axis permite utilizatorului sa creeze un senzor de trafic cu ajutorul unui limbaj de programare vizual intuitiv, totul realizandu-se cu doar cateva clicuri. Datele extrase in timp real pot fi apoi vizualizate clar pe tabloul de bord folosind widget-uri interactive sau partajate cu sisteme terte folosind un API deschis. De la inceput, aplicatia este conceputa pentru functionare in timp real, astfel incat reactiile la ceea ce se intampla in imagine sunt de ordinul zecilor de milisecunde. Aplicatia FLOW Traffic poate fi integrata cu usurinta cu platforme smart city, sisteme VMS si accepta o serie de periferice externe (module I/O, module de comunicatie etc.).

FLOW Traffic 2

Camera + inteligenta artificiala = senzor universal

„Daca construiti un oras inteligent, aveti nevoie de senzori care ofera date inteligente. Dar ce se intampla daca exista un tip de senzor pe care pur si simplu determinati ce sa masurati si cum sa comunicati cu alte elemente ale infrastructurii dvs.? Noi, cei de la DataFromSky, vedem acest senzor intr-o combinatie de camera si inteligenta artificiala capabila sa analizeze imaginea in timp real. Acest lucru corespunde bine si cu dezvoltarea camerelor IP Axis si a unitatii lor integrate de deep learning”, a declarat David Herman, Manager de Proiect DataFromSky la RCE systems s.r.o.

FLOW se bazeaza pe cele mai avansate tehnologii din domeniul procesarii imaginilor si dispune de un algoritm optimizat pentru procesarea traiectoriei, recunoasterea vehiculelor, culorile si marcile de inmatriculare. Ca urmare, reduce costurile de achizitie, operare si integrare in proiecte de parcare inteligenta, managementul traficului, monitorizarea pasagerilor si securitate.

Aplicatia FLOW Traffic este disponibila ca software pentru camerele Axis cu unitate DLPU (modele cu procesor ARTPEC-7 si in cursul lunii februarie 2022 si pentru modelele cu ARTPEC-8) la un pret unic de 290 de euro.

FLOW Traffic

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *