Cele mai bune piese Bamford sunt pe site-ul piesemasiniagricole.ro!

Presele agricole sau presele de balotat sunt masini dedicate colectarii fanului sau paielor si modelarii lor in baloturi sau manunchiuri, pentru a facilita manipularea si depozitarea acestora, inainte de a distribui paiele sau fanul catre animale, mai tarziu, in timpul iernii.

Acesti baloti pot fi rotunzi (sau baloti cilindrici, cei mai folositi acum) sau patrati de densitate medie sau mare (uneori dreptunghiulari) in functie de presa folosita. Masina este plasata in linie in spatele unui tractor care o trage. Ridica fanul de pe pamant, le comprima intr-unul din cele doua formate si le aseaza inainte de a le evacua pe parcela. Site-ul piesemasiniagricole.ro are peste 10 ani de experienta in comercializarea pieselor pentru utilaje agricole!

Camerele preselor agricole pot fi de volum constant sau de volum variabil.

Presa de balotat agricol este folosita dupa o schema clasica: cosit daca este necesar, naparlire sia sa mai departe. Presa de balotat poate fi combinata cu un ambalator sau poate fi in sine o presa de balotat.

Presele de balotat agricole de mare densitate sau cu baloti rotunzi sunt cunoscute ca fiind mult mai eficiente pentru calitatea furajului si cantitatea produsa. Strangerea este adesea constanta si asigura o fermentare mai rapida a paielor.

In functie de tractorul detinut de ferma, alegerea masinii trebuie, de asemenea, sa faca parte din studiul inainte de cumparare. Unele modele necesita puteri minime.

Pentru fermele mari, companii de munca agricola sau cooperative, utilizarea utilajelor agricole si presa autopropulsata cu sofer specializat poate fi o solutie profitabila.

In cazul alegerii echipamentelor second-hand este necesar sa se verifice cu atentie carnetul de intretinere, starea furcilor, acelor sau innodatorilor. Si, de asemenea, trebuie sa cunoasca numarul de baloturi deja produse de masina.

Acordati atentie marcii alese: unii producatori aprovizioneaza piese mai repede decat altii. Aceasta este una dintre intrebarile de baza pe care trebuie sa le adresati dealerilor atunci cand pregatesc oferte.

Multe piese sunt sensibile la rupere. Aceasta este o preocupare majora a preselor agricole, mai ales ca, spre deosebire de alte masini mai de baza, cum ar fi plugurile, cultivatoarele sau grapele, distrugerea poate aparea in interiorul utilajului si este mult mai dificil de fixat.

Piese de verificat regulat:

-Transmisie si cardan;

-Componente electronice;

-Etansarea circuitului hidraulic;

-Mecanism de declansare;

-Starea innodatorilor, acelor, pistoanelor;

-O masina recenta trebuie intretinuta de catre dealer pentru a asigura o viata lunga.

Cauti o piese presa de balotat Bamford? Site-ul piesemasiniagricole.ro are raspunsul pe care multi agricultori il folosesc!

Dezvoltarea tehnica si utilizarea masinilor au schimbat aspectul agriculturii. Mecanizarea proceselor manuale nu numai ca imbunatateste productivitatea, ci si calitatea. Masinile, cum ar fi tractorul, efectueaza o multitudine de activitati, facand viata farmerilor simpla si fara probleme. Un tractor aduce putere, perfectiune si precizie in munca, fiind un utilaj foarte. Cu toate acestea, folosirea excesiva si uzura provoaca deteriorarea mecanismului intern. Intretinerea pieselor tractorului este costisitoare si consumatoare de timp. De asemenea, provoaca o pierdere directa a productivitatii. Prin urmare, este important ca acesta sa fie intretinut asa cum trebuie.

Dupa cum am mentionat mai devreme, un tractor este linia de salvare pentru afacerea ta. Prin urmare, piesele de schimb, ar trebui sa fie de o calitate la fel de buna. Masinile agricole necesita putere mare, stabilitate si presiune, astfel incat sa poata efectua o munca grea. Cumparati intotdeauna piese de schimb de la a un dealer autorizat, cunoscut pentru fiabilitatea si calitatea componentelor date spre comercializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *